Főoldal > MOZGÁS > Béres Alexandra mozgás-tippjei a 21 napos diétához

Béres Alexandra mozgás-tippjei a 21 napos diétához

Béres Alexandradiétafogyókúramozgássúlykontroll
0

Írta:

Szeretnél a 21 napos diétához passzoló mozgásformát is kipróbálni? Nem kell tovább keresgélned, mert március 30-tól Szandi mindennap új minivideóval lepi meg a Wellnesscafe olvasóit! Tőlünk azt is megtudhatod, mire kell ügyelned, mielőtt a gyakorlatokba belekezdenél! Miért jó edzeni a diéta alatt?A sikeres diétához sajnos elengedhetetlen a mozgás. Lehet, hogy a fogyás előbb-utóbb sportolás nélkül is beindul, […]

Szeretnél a 21 napos diétához passzoló mozgásformát is kipróbálni? Nem kell tovább keresgélned, mert március 30-tól Szandi mindennap új minivideóval lepi meg a Wellnesscafe olvasóit! Tőlünk azt is megtudhatod, mire kell ügyelned, mielőtt a gyakorlatokba belekezdenél!

Miért jó edzeni a diéta alatt?

A sikeres diétához sajnos elengedhetetlen a mozgás. Lehet, hogy a fogyás előbb-utóbb sportolás nélkül is beindul, az eredmény azonban sokkal látványosabb, gyorsabb és tartósabb lesz, ha hetente legalább három-négy alkalommal időt szakítasz a testmozgásra! Persze nemcsak a program ideje alatt érdemes sportolnod. Szandi szerint a rendszeres mozgás szépíti a bőrt, gyorsítja az anyagcserét, és javítja a közérzetünket – egyszóval fittebbé és egészségesebbé tesz!

Milyen gyakorlatokat érdemes végezned?

A 21 napos program ideje alatt főleg kardiógyakorlatokat érdemes végezned. Ha teheted, járj el fitneszterembe, ha pedig erre nincs lehetőséged, az edzéseket rendszeres futással váltsd ki!Szandi kétperces minivideóin nem a kardióé a főszerep, a gyakorlatok segítségével azonban tónusba hozhatod a különböző izomcsoportokat. Ennyi tornával persze nem válthatsz ki egy teljes edzést, a közérzeted viszont biztosan javulni fog, és talán megjön a kedved a „komolyabb” mozgásformákhoz is! (A gyakorlatok mindegyikét megtalálhatod Szandi korábbi dvd-in is.)

Mikor szakíts időt a gyakorlatokra?

A villámtornára bármikor időt szakíthatsz, a gyakorlatok azonban egy kemény kardióedzés után a leghatásosabbak. Ha teheted, próbálj a reggeli órákban mozogni, Szandi szerint ugyanis ilyenkor a leghatékonyabb a zsírégetés! Az sem baj, ha reggelente nagyon elfoglalt vagy, hiszen nemcsak a napszaktól, hanem a bioritmusodtól is függ az, hogy mikor  eredményes az edzés. A lényeg, hogy szánj időt a rendszeres testmozgásra!

Mire figyelj?
Szandi mindig odafigyel a gyógytornászok, nőgyógyászok javaslataira, de a villámgyakorlatokat az ízületi problémákkal, gerincbántalmakkal küszködők és várandós kismamák saját felelősségre csak akkor próbálják ki, ha előtte konzultáltak szakemberrel!  

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X