Főoldal > MOZGÁS > Zsírégetés flexi-barra

Zsírégetés flexi-barra

diétafogyókúramozgászsírégetés
0

Írta:

A flexi-bar sokoldalúsága abban rejlik, hogy nagyon jó hátproblémákra, erősíti a törzsizmaidat (has- és hátizom), javítja az egyensúlyérzékedet, sőt még a koordinációdat is. A speciális sporteszköz  által keltett rezgés komoly izomfeszülést kelt az izomcsoportokban. Ahhoz, hogy mozgásba hozd a flexit, meg kell feszítened a kar-, a mell-, a has- és a hátizmaidat. Ez kezdetben alapos koncentrációt […]

A flexi-bar sokoldalúsága abban rejlik, hogy nagyon jó hátproblémákra, erősíti a törzsizmaidat (has- és hátizom), javítja az egyensúlyérzékedet, sőt még a koordinációdat is. A speciális sporteszköz  által keltett rezgés komoly izomfeszülést kelt az izomcsoportokban. Ahhoz, hogy mozgásba hozd a flexit, meg kell feszítened a kar-, a mell-, a has- és a hátizmaidat. Ez kezdetben alapos koncentrációt és erőkifejtést igényel, de ha figyelmes vagy, akkor a technika néhány óra alatt elsajátítható.

Rendszeres gyakorlással egyre hosszabb ideig tudod majd mozgásban tartani, vagyis rezegtetni a flexi-bar-t. Nagy előnye, hogy kortól és nemtől függetlenül bárki használhatja, még sportos előképzettséget sem igényel. Ízületi problémákban szenvedőknek, illetve ha babát vársz, nem ajánlott!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X