Főoldal > MOZGÁS > Nyerj belépőjegyet a Hungarian Bowl-ra!

Nyerj belépőjegyet a Hungarian Bowl-ra!

amerikai futballsport
0

Írta:

The final Touchdown!Idén ötödik alkalommal kerül sor, 2009. november 7-én, 13:00 órától, a magyar, első osztályú amerikai futball döntőre, a V. Hungarian Bowl-ra, a BVSC Szőnyi úti pályáján. A csapatok jelenleg is küzdenek a döntőbe jutásért, de bárki kerül be, izgalmakban nem lesz hiány. A mérkőzést megelőző félórás show alatt a szervezők felelevenítik az amerikai […]

0021875_1.jpg ()

The final Touchdown!

Idén ötödik alkalommal kerül sor, 2009. november 7-én, 13:00 órától, a magyar, első osztályú amerikai futball döntőre, a V. Hungarian Bowl-ra, a BVSC Szőnyi úti pályáján. A csapatok jelenleg is küzdenek a döntőbe jutásért, de bárki kerül be, izgalmakban nem lesz hiány. A mérkőzést megelőző félórás show alatt a szervezők felelevenítik az amerikai történelem egy-egy jeles korszakát.

Idén a rock n’ roll-ra kerül sor, tehát aki kilátogat, nem csak egy mérkőzéssel, hanem a hamisítatlan 50-60-as évekbeli hangulattal is gazdagabb lehet, és talán maga a “Király” is feltűnik… Érdemes tehát a kezdési időpont előtt már 40 perccel a pálya mellett lenni. Ezen kívül a félidőben szórakoztató közönségjáték keretében lehet megküzdeni az értékes nyeremények egyikéért.

Aki viszont nem ismeri az amerikai futballt, de kacérkodik a gondolattal, hogy egyszer szívesen megnézné, ahogy a “kétajtós szekrények” egymásnak rontanak, ennél jobb alkalmat nem is találhatna a sportággal való ismerkedésre, ugyanis neves sport-szakkommentátorok tolmácsolásában, a játékszabályokkal is meg lehet ismerkedni a mérkőzés alatt.

De ha nem szeretnél addig várni, látogass el a www.mafl.hu oldalra, ahol a játékleíráson kívül a bajnokság aktuális állásáról is tájékozódhatsz, így már most szurkolhaszt választott csapatod döntőbe kerüléséhez. A mafl.hu oldal abban is segítséget nyújt, hogy a következő négy kérdésre – Katt ide! helyesen válaszolj, hogy már most biztosítsd helyed a november 7-i döntőn. Ez kihagyhatatlan, ott a helyed!

A helyes válaszadók között belépőjegyeket sorsolunk ki a 2009. november 7-én, 13:00 órától megrendezésre kerülő V. Hungarian Bowl, amerikai futball döntőre a BVSC Szőnyi úti pályájára.

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X