Főoldal > MOZGÁS > 9 tipp, hogy rákattanj a mozgásra

9 tipp, hogy rákattanj a mozgásra

mozgássportzsírégetés
0

Írta: and

1. Húzz görkorit, és gurulj 50 percig, egy héten két alkalommal. Ez a mozgásforma észrevétlenül formálja a popsit, a csípőt és a combokat. A bukósisakról ne feledkezz meg! 2. Vedd elő a kerékpárod, és bringázz legalább 40 percig heti négyszer – ha kevesebb időd van, akkor irány egy két órás spinning óra.  A tekerés remekül […]

1. Húzz görkorit, és gurulj 50 percig, egy héten két alkalommal. Ez a mozgásforma észrevétlenül formálja a popsit, a csípőt és a combokat. A bukósisakról ne feledkezz meg!

2. Vedd elő a kerékpárod, és bringázz legalább 40 percig heti négyszer – ha kevesebb időd van, akkor irány egy két órás spinning óra.  A tekerés remekül formálja a popsit, a combot és a vádlit is.

3. Teniszezz a pároddal vagy a barátnőddel hetente háromszor egy-egy órát. A tenisz javítja az állóképességet, erősíti a kart, a hátat, formálja a derekat, a feneket és a combokat is.

0025040_1.jpg ()4. Hétvégén irány a természet: vágj neki egy emelkedőkkel és lejtőkkel tarkított túrának akár egyedül, akár társasággal. A friss levegő jót tesz a tüdőnek, a túrázás pedig segít a combok, a vádli és a fenék formálásában. Ha nordic walking bottal teljesíted a távot, akkor a karodat és a hát izmait is remekül átmozgathatod.

5. Az úszás az egyik legegészségesebb sportág, minden porcikádat átmozgatja, és az ízületeket is kíméli. Heti háromszor egy óra közepes tempójú úszás javítja az állóképességet és növeli a tüdőkapacitást is. Ha csak kétszer van időd lemenni az uszodába, akkor kétszer egy óra tempós úszással eddz.

6. Vezesd le a feszültséget, és javítsd az állóképességedet heti két óra kick-box-szal. Ez a sport erősíti a kart, a hasat, a feneket és a combokat, és jótékonyan hat a keringésre is.

7. Perdülj táncra: heti négyszer 70 perc swingelés teljesen átmozgatja minden porcikádat, formálja a derekat, a combot és a feneket is, a zene ritmusa pedig minden fáradtságodat és gondodat elűzi.

8. Ha szereted a csoportos edzéseket, akkor irány a step aerobik óra. A heti háromszor 50 perces aerobik keményen megdolgoztatja a problémás testrészeket, a feneket, a hasat és a combot is.

9. Ha a futás a te sportod, akkor ütemezz be heti három alkalommal egy-egy 42 perces futóedzést, lassú zsírégető 6 km/órás tempóban. Ez javítja a keringési rendszert, erősíti a szívet és a tüdőt, formálja a karokat, a hasat, a csípőt, a combokat és a vádlit is.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X