Főoldal > MOZGÁS > Így legyen olyan tested, mint egy szupermodellnek!

Így legyen olyan tested, mint egy szupermodellnek!

edzésmódszergyakorlatmozgásszupermodell
0

Írta: and

  Justin Gelband sztáredző számos gyönyörű topmodellt segített már hozzá a bomba alakhoz (Angela Lindvall és Irina Shayk is köztük volt), így ismer egy-két trükköt, hogyan kell egy nőt formába hozni. Gelband első számú szabálya: a vékony, tónusos izomzathoz a különböző testalkatok különböző edzéstervet igényelnek. Lássuk a leghatékonyabb módszereket! Irina Shayk megdolgoztatja a mélyizmait Többre […]

 

Justin Gelband sztáredző számos gyönyörű topmodellt segített már hozzá a bomba alakhoz (Angela Lindvall és Irina Shayk is köztük volt), így ismer egy-két trükköt, hogyan kell egy nőt formába hozni. Gelband első számú szabálya: a vékony, tónusos izomzathoz a különböző testalkatok különböző edzéstervet igényelnek. Lássuk a leghatékonyabb módszereket!

Irina Shayk megdolgoztatja a mélyizmait

Többre van szükség ahhoz, mint jó génekre, hogy egy fürdőruha-katalógus címlapján szerepelj. Irina Shayk jól tudja ezt, éppen ezért már több mint négy éve edz Gelbald módszerével – ami a pilates és a box elemeit vegyíti –, hogy formában maradjon és bikini-kész teste legyen. Irina igazi titka azonban, amivel eléri a feszes, tónusos hasizmokat, a szalaggal végzett pilates gyakorlatok.

Kate Upton kombinált edzésmódszere

Ahhoz, hogy Kate Upton megtartsa karcsú, formás domborulatait, Gelband többféle típusú gyakorlatot gyűjtött össze számára. A sztártréner ugyanis friss és szórakoztató (és több izmot megmozgató) edzéstervet talált ki különböző berendezések segítségével, amelyek ötvözik a pilates, a box, valamint a medicinlabdával és a gumiszalagokkal végzett gyakorlatokat. A gumiszalagok abban segítenek, hogy izmaink nyújtása mellett erősítsük is a kényes testrészeinket.

modell2.jpg ()Candice Swanepoel a lábaira edz

A gyönyörű modell, Candice Swanepoel nagyon szerencsés a lábai miatt, azonban keményen dolgozik azért, hogy továbbra is tónusosak legyenek. Gelband úgy formálja tökéletesre Candice alsó felét, hogy a bokájára egy kilós súlyokat helyez fel, miközben a modell különféle gyakorlatokat végez, melyek  formálják a lábait, a csípőjét és a fenekét. Mivel ezek a feladatok irányváltással járnak, amit a súlyok megnehezítenek, különösen jótékony hatással vannak a koordinációra és az egyensúlyra. Egy egyszerű módja, hogy javítsd az egyensúlyérzékedet és az általános erőnlétedet, ha rendszeresen edzel labdával.

Anne V a saját testsúlyával edz

Több módon is el lehet érni a vékony, tónusos karokat, Gelband szerint ez azonban mindenkinél eltérő. Ha a teljes testsúlyoddal végzett gyakorlatokat kombinálod, mint amilyen a fekvőtámasz és a box, a karjaid garantáltan topformába kerülek. Anne V, fürdőruhamodell is a saját testsúlya segítségével tett szert izmos karjaira: ezeket ugyanis a rengeteg jógának és pilatesnek köszönheti.

modell3.jpg ()

Miranda Kerrt a szuperételek töltik fel

Gelband nem hisz a diétákban, ezért annak fontosságát hangsúlyozza, hogy a megfelelő ételek tökéletesen alakítják a testedet. Az egyik kedvenc edzés előtti és utáni rágcsálnivalója a tojásfehérje spenóttal és pulykával. Nem szereted a tojást? Próbáld ki Miranda Kerr egészséges diétatippjét,  és töltsd fel a testedet energiával zöldsaláta és chia magok segítségével, amelyek omega-3 zsírsavakban gazdagok, ezért védik a szíved és az agyad működését. Nem mellesleg pedig nem rakódnak le a testedre zsír formájában, hanem megfelelő edzéssel kombinálva szuper alakot eredményez a fogyasztásuk.

Fotó: Profimedia.hu

Nézd meg jobban – válaszd a minőséget!

Rágcsálj és légy bikinikompatibilis! 

Fejben és lélekben is fogyózz!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X