Főoldal > MOZGÁS > Így sportol J.Lo – Csináld utána!

Így sportol J.Lo – Csináld utána!

focisportsztártriatlonzumba
0

Írta: and

Jennifer Lopez a legelfoglaltabb nők közé tartozik, hiszen a tévés, filmes és zenei karrierje mellett otthon várja férje és ikergyermekei. A 42 éves énekesnő alakja viszont minidg irigylésre méltó, nem véletlenül választják be mindig a legszebb, legszexisebb sztárok közé. De vajon hogy csinálja? Sporttal! J.Lo, hogy maximálisan tudjon teljesíteni minden területen, az edzőteremben sem kíméli […]

Jennifer Lopez a legelfoglaltabb nők közé tartozik, hiszen a tévés, filmes és zenei karrierje mellett otthon várja férje és ikergyermekei. A 42 éves énekesnő alakja viszont minidg irigylésre méltó, nem véletlenül választják be mindig a legszebb, legszexisebb sztárok közé. De vajon hogy csinálja? Sporttal!

jlo2.jpg ()J.Lo, hogy maximálisan tudjon teljesíteni minden területen, az edzőteremben sem kíméli magát, hiszen mind mentálisan, mind fizikálisan a topon kell lennie. Íme, a három kedvenc mozgásformája, melyet neked is érdemes kipróbálnod, ha szeretnél csinos és edzett lenni.

Zumba

Az új mozgásőrület az énekesnő figyelmét sem kerülte el, és szinte azonnal a szenvedélyévé vált. J.Lo eleve szeret táncolni, így nem csoda, hogy a rengeteg táncos és ügyességi elemet tartalmazó zumba a kedvencévé vált. Kitűnő kardioedzés, nem beszélve arról, hogy remek szórakozás is, így az énekesnő hetente többször is hódol a zumba élvezetének.

Triatlon

jlo3.jpg ()Bár azt gondolnánk, ez egy férfias sport, Jennifer már régóta hódol a triatlonnak, azaz az úszás, a kerékpározás és a futás hármasából álló kőkemény sportágnak. Állítólag az énekesnő a kemény triatlon-edzéseknek köszönheti, hogy ikrei születése után szinte azonnal visszanyerte szuper alakját. Nem mellesleg pedig sokszor rajthoz is áll különféle triatlonversenyeken, ahol majdnem mindig remekül szerepel.

Foci

Ha épp nem az edzőteremben izzad, Lopez a szabad ég alatt szeret sportolni és a kellemeset összekötni a hasznossal, így barátaival sokszor kimegy a parkba, és rúgják a bőrt. Sőt, jótékonysági focimeccseken is részt szokott venni.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X