Főoldal > MOZGÁS > Így őrzi alakját a babaarcú sztár, Heather Graham!

Így őrzi alakját a babaarcú sztár, Heather Graham!

diétajógamozgáspilates
0

Írta: and

Heather Graham egy 2007-ben megjelent interjúban azt állítja, nem diétázik, amire most biztosan te is felkapod a fejed. Hiszen első hallásra szinte elképzelhetetlen, hogy egy 41 éves színésznő diéta nélkül is ilyen elképesztő formában legyen. A Másnaposok, A guru, A pokolból, a Kicsikém – Sir Austin Powers 2 és a Sikoly filmekből is ismert Heather […]

Heather Graham egy 2007-ben megjelent interjúban azt állítja, nem diétázik, amire most biztosan te is felkapod a fejed. Hiszen első hallásra szinte elképzelhetetlen, hogy egy 41 éves színésznő diéta nélkül is ilyen elképesztő formában legyen.

A Másnaposok, A guru, A pokolból, a Kicsikém – Sir Austin Powers 2 és a Sikoly filmekből is ismert Heather viszont régóta nem a gyorsdiétákban, hanem a sok mozgásban és a helyes táplálkozásban hisz.

A csinos sztár a változatos, vitamindús és egészséges étkezés híve, illetve egyetlen étkezést sem hagy ki. Tiltólistája nincs, tehát bármit megehet, amit csak megkíván, de ügyel a mennyiségekre.

„Korábban folyton édességeket ettem, de már nem teszem. Ehelyett próbálok olyan ételeket választani, amelyek táplálóak és egészségesek a szervezetem számára” – árulta el korábban a Twin Peaks című sorozat sztárja.

heather2.jpg ()Heather az elmúlt évben iszonyú elfoglalt volt, hiszen a legismertebb filmes adatbázis szerint öt filmje készült el, és a hatodikat is befejezte. Emellett két produkciójának utómunkálatai, háromnak pedig az előkészületei zajlanak.

De a színésznő számára akkor is rendkívül fontos a sport, ha épp nagyon sokat dolgozik. „A mozgás a relaxáció érzését nyújtja számomra, egyébként gyakran érzem úgy, hogy túl sokat gondolkodom” – mondta.

Majd elárulta, hogyan tud a legelfoglaltabb időszakokban is hódolni két szenvedélyének, a jógának és a Pilatesnek. „Egy ideje felveszem a jóga és Pilates óráim hanganyagát, így amikor úton vagyok, egyedül is meg tudom tartani ezeket az órákat. Akár vakációzom, akár dolgozom, a tanáraim ott vannak velem az iPodomon, így nincs kifogás: mozognom kell” – tette hozzá.

Heather mindkét mozgásformát szereti, de legnagyobb kedvence a jóga, amit már 15 éve űz. „Kilenc éve jógáztam, heti ötször, amikor azt vettem észre, hogy a hasam túl puha. Ekkor kezdtem el Pilatesre járni, hogy megerősítsem a hasizmaimat” – árulta el a 41 éves sztár.

Az eredményt pedig hamarosan látni kezdte önmagán, és környezetében is többen megdicsérték az alakját. Ma már lapos és izmos a hasa, amit heti három jógaóra és heti két Pilates foglalkozás segítségével tud megőrizni.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Itt a Vitálkonyha, teszteld! 

C-vitaminnal az immunrendszerünkért

Curver Grand Chef ételtartó (x)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X