Főoldal > MOZGÁS > A sorozatsztár büszkén megmutatta idomait

A sorozatsztár büszkén megmutatta idomait

diétafogyókúramozgás
0

Írta: and

A Főnök című sorozat főszereplőjét alakító Kyra Sedgwick-ről biztosan te sem mondanád meg, hogy már 46 éves. Tökéletesen kidolgozott idomaikat férjével, a hasonlóan szép testű Kevin Baconnel (53) együtt egy Hawaii-n töltött vakáció alkalmával mutatták meg. A pár többször beszélt már arról, hogy 23 éves házasságuk a mai napig boldog és kiegyensúlyozott, ami a lencsevégre […]

A Főnök című sorozat főszereplőjét alakító Kyra Sedgwick-ről biztosan te sem mondanád meg, hogy már 46 éves. Tökéletesen kidolgozott idomaikat férjével, a hasonlóan szép testű Kevin Baconnel (53) együtt egy Hawaii-n töltött vakáció alkalmával mutatták meg. A pár többször beszélt már arról, hogy 23 éves házasságuk a mai napig boldog és kiegyensúlyozott, ami a lencsevégre kapott nyaraláson is sugárzik róluk.

A mozgás számukra rendkívül fontos, ezért nem is meglepő, hogy a vakáció délutánjait a színésznő némi futással, és úszással töltötte. Kyra falatnyi bikinijében jól látszik, hogy milyen feszesek a kar- és lábizmai. Bőre sehol sem lóg, egy gramm felesleg sincsen rajta, csupán tetoválások díszítik testét. Férje, Kevin Bacon kicsit odébb sétálgatott a parton, és legalább 20 évet letagadhatott volna a korából. A nyaralás alatt barátaikkal kenuzni is elmentek, valamint a túrázás sem maradhatott ki a repertoárból. Utóbbi már csak azért sem, mert ez egy kedvelt családi program, amit a gyerekeikkel közösen szoktak megejteni.

kyra2.jpg ()Kyra bevallotta korábban, hogy azért neki is meg kellett küzdenie a kilókkal, még ha nem is volt látványos a feleslege. 1985-ben egy Holokauszt-túlélőt kellett eljátszania, amihez nagyon lefogyott. A forgatás után azonban mindent megevett, amit csak talált, és fel is szedett jó néhány kilót. Ekkor döbbent rá, hogy vigyáznia kell a testére, egészségesen kell élnie, nem mindegy, hogy mit fogyaszt.  Ugyanakkor Kyra évekkel ezelőtt a mérlegét kidobta, mert arra jutott, hogy soha nem lesz elégedett azzal a súllyal, amit az mutat.

Nem érzi erőfeszítésnek, hogy jó formában legyen, de azért odafigyel, hogy mit eszik. „Folyton kérdezik, hogy mitől nézek ki ilyen jól. Azt szoktam mondani, hogy jó fodrászom és sminkesem van. De viccet félre téve, egyetlen titkom van: egészségesen étkezem, ami meglátszik a testemen, főleg a bőrömön. Vacsorára például szeretem a könnyű salátákat. És talán viccesen hangzik, de mindenkinek ajánlom, hogy ne hajszárítóval szárítsa a haját, hanem bízza a levegőre. Abban pedig nem hiszek, hogy a kozmetikumok segíthetnek a fiatalságunk megőrzésében.”

Sose volt rá jellemző a fogyókúra és a lázas edzés. Amikor dolgozik, forgat, akkor egyik nap jógázni jár, másik nap súlyzós edzést tart. Emellett egy olyan speciális japán edzésprogramban vesz részt rendszeresen, ahol 20 másodpercig maximális intenzitással edzenek, utána 10 másodperc pihenő következik. Ezt ismétlik négy percen keresztül.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X