Főoldal > MOZGÁS > Eva Longoria drámaian lefogyott válása alatt

Eva Longoria drámaian lefogyott válása alatt

diétafogyásszínésznősztárválás
0

Írta: and

Bár a botrány, miszerint Tony Parker megcsalta a legcsinosabb született feleséget, már igen régen kirobbant, a válást még csak néhány hónapja mondták ki. Eva Longoria nem nagyon beszélt arról, milyen lelki állapotban volt ezalatt, ám most kivételt tett a Health magazinnal. A színésznő nagyon sokat fogyott abban az időszakban. „Sose éreztem magam még annyira rosszul […]

Bár a botrány, miszerint Tony Parker megcsalta a legcsinosabb született feleséget, már igen régen kirobbant, a válást még csak néhány hónapja mondták ki. Eva Longoria nem nagyon beszélt arról, milyen lelki állapotban volt ezalatt, ám most kivételt tett a Health magazinnal. A színésznő nagyon sokat fogyott abban az időszakban.

„Sose éreztem magam még annyira rosszul és annyira betegesnek, mint akkoriban, az emberek többsége mégis azt hajtogatta, hogy jobban nézek ki, mint valaha. Ennek az lehet az oka, hogy azt hiszik, csak akkor változik az ember súlya, akkor néz ki másként, ha valamilyen egészségügyi problémája van. Pedig nálam ebben az esetben a lelki gondok voltak olyan megterhelőek, hogy rövid időn belül rengeteget fogytam. Ma már mosolygok rajta, de akkor érdekes volt megtapasztalni, hogy az emberek mit látnak egészségesnek, hiszen az akkori állapotom nem volt az, már-már betegesen vékony voltam. Az emberek mégis azt mondták.”

Eva jelenleg odafigyel az étrendjére, hogy az igazán tápláló és mindenre kiterjedő legyen, de rendszeres az életében a testmozgás is. Arra törekszik, hogy ne csak kívülről nézzen ki egészségesnek, de valóban az is legyen. Az örök optimista sztár azt is elmesélte, hogy ő mindvégig küzdött a rosszkedv és a depresszió ellen: „Velem született jókedvem, és pozitív gondolkodásom van, nagyon igyekeztem, hogy a nehéz időszakban is előre tudjak nézni, ahol már valami egészen új, jó dolog vár rám.

eva2.jpg ()Eva most mesélt arról az időszakról is, amikor egy éven keresztül vegetáriánus étrendet követett. Kimondottan bánja azt az időszakot, szerinte igazán egészségtelenül élt akkor. Egy előadáson nagy hatást gyakorolt rá Tony Robbins, életvezetési tanácsadó, aki beszédében komolyan elijesztette a húsevéstől. 15 éve történt az eset, amikor is azonnal megvált a húsoktól. Azonban folyton levertnek érezte magát és sokszor az ájulás is kerülgette.

Ma már úgy gondolja, hogy ez az időszak nem tett jót a szervezetének. „Teljesen egyetértek a vegetarianizmus filozófiájával, de nekem nem vált be. Akkoriban még nem tudtam, hogy ehetek szóját, mandulavajat, vagy bizonyos kenyereket, ezért csak salátákat fogyasztottam, ez pedig elég egyoldalú étkezés, valljuk be. Végül úgy döntöttem, hogy számomra a csirkehús még belefér, sőt, időnként más sovány húst is elkezdtem fogyasztani.” A színésznő imád főzni, szakácskönyve is jelent meg, amiben rengeteg recept van bárányt, marhát, vagy éppen baromfit kedvelők számára is.

Az étrend mellett természetesen a mozgás is fontos szerepet tölt be az életében: „A sport rabja vagyok: a főiskolán aerobikot oktattam, és személyi edzőként is dolgoztam. Manapság naponta 1,5-2 órát sportolok, szeretem a súlyzós gyakorlatokat, de a kocogást és a kardiót utálom. Utóbbit nem is tartom túl sokra, ezért nem külön végzek ilyen feladatokat, hanem megpróbálom beépíteni az edzésembe.”

Fotó: Profimedia – Red Dot

Külföldi üdülést, egzotikus pihenést tervezel?


További cikkeink a témában

BiotechUSAOczella Eszter

20 perc otthoni edzés a kerek popsiért

Írta:
0

Az alakformálás ősszel sem állhat meg, a feszes és kerek popsi egész évben divatos. Bármilyen formában is vagy, egészen biztos, hogy neked is jól jön majd Oczella Eszter, a BioTechUSA profi fitneszversenyzőjének 20 perces, kezdőknek ajánlott popsiformáló videós edzése, amit felszerelés nélkül, otthon is rendszeresen végezhetsz és akár már 4 hét alatt látványos változásokat érhetsz el. (X)

Kövess Facebook-on!
X