Főoldal > MOZGÁS > Légy fitt 15 perc alatt!

Légy fitt 15 perc alatt!

farmerfittgyakorlatmozgás
0

Írta: and

Öt hét alatt öt kilótól szabadulhatsz meg, ha a HáziPatikával fogyókúrázol! Jelentkezz vasárnap estig (június 10-ig), vásárolj be a hétvégén, és hétfőtől indulhat a program! A csípő, a comb és a popsi azok a kritikus területek, amelyekre minden nő kivétel nélkül igazán kényes. Ahhoz, hogy az alsó testrészeidet is megszeresd, csupán két dolgot kell tenned: […]

Öt hét alatt öt kilótól szabadulhatsz meg, ha a HáziPatikával fogyókúrázol! Jelentkezz vasárnap estig (június 10-ig), vásárolj be a hétvégén, és hétfőtől indulhat a program!

A csípő, a comb és a popsi azok a kritikus területek, amelyekre minden nő kivétel nélkül igazán kényes. Ahhoz, hogy az alsó testrészeidet is megszeresd, csupán két dolgot kell tenned: égesd a zsírt, és feszesíts! A következő edzésprogram mindkettőt egyszerre nyújtja számodra. Csináld meg az alábbi gyakorlatokat egymás után, pihenő nélkül. Majd ismételd meg a kört, így minden feladatsort kétszer fogsz elvégezni. Ha ezt a rövid edzés heti 4-6x elvégezed, nagyon hamar tapasztalni fogod a pozitív változást. Egy próbát megér, nem?

01skinny.jpg ()Guggolás, kitörés, lábhajlítás hátra

Állj úgy, hogy a kezeid a tested mellett legyenek, és guggolj le addig, míg a combod párhuzamos nem lesz a talajjal. Emelkedj fel a kezdő pozícióba, majd rögtön tégy egy nagy lépés a bal lábaddal előre, és addig engedd le magad, amíg a bal combod párhuzamos lesz a talajjal. Kitörés után a bal lábad húzd vissza, és hajlíts be a térded a feneked irányába, de csak addig, amíg ez is párhuzamos nem lesz a földdel. Térj vissza a kezdő állásba. Ez egy sorozat. Ismételd meg ugyanezt a jobb lábaddal. Folytasd váltakoztatva 20 ismétlésig.

Wellness Cafe tipp: vegyél a kezedbe egy-egy súlyzót, hogy nagyobb legyen a kihívás.

Súlyzós-szumós guggolás02skinny.jpg ()

Ragadj meg egy nehéz kézisúlyzót, vagy egy kettlebellt, és tartsd karhosszúságban a medencéd előtt. Állj kétszeres vállhosszúságú terpeszbe. Guggolj le, amilyen mélyen csak tudsz, a csípődet told hátra és hajlítsd a térdedet. Figyelj ara, hogy a térded ne kerüljön a bokád elé! Állítsd meg a mozdulatot, majd told fel magad kezdőállásba. Csinálj belőle 10-12 ismétlést.

Wellness Cafe tipp: tartsd a felsőtested olyan egyenesen, amennyire csak lehetséges, a hát alsó szakasza természetes ívben maradjon.

03skinny.jpg ()Stabil kitörés

Kinyújtott karjaidat szorosan tartsd összeérintve a fejed felett, majd húzd fel a bal térded derékszögben, úgy, hogy párhuzamos legyen a combod a talajjal. Anélkül, hogy visszatennéd a bal lábad a földre, az első sorozatéhoz hasonló módon végezz kitörést ugyanezzel a lábaddal. A kezeid végig tartsd fent mozdulatlanul a füleid mellett, a gerinced is maradjon egyenes. Amikor visszalépsz, ne rakd vissza a földre a bal lábad, hanem hajlítsd be ismét a bal térded, és kezd újra ezt a remek egyensúlygyakorlatot. Végezd el 20-szor az egyik, majd a másik lábadra.

Wellness Cafe tipp: ha a sorozaton belül tényleg csak a lábcserénél teszed le a lábad, akkor az összes tartóizmod végig dolgozik.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Vásárolj úgy, ahogy Neked a legjobb! Új online drogéria indult!

Így segítsd a méregtelenítést és az emésztést!

4 lépés az egészségért, 4-es szám a szerencséért


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X