Főoldal > MOZGÁS > Viszlát, integetőizom! Formás karok csupán napi 15 perc edzéssel

Viszlát, integetőizom! Formás karok csupán napi 15 perc edzéssel

fitneszgyakorlatkarmozgástricepsz
0

Írta: and

  Ingyenes fogyókúraprogramot indított a HáziPatika.com. A 2013-as évben teljesen új menüsorokkal

 

Ingyenes fogyókúraprogramot indított a HáziPatika.com. A 2013-as évben teljesen új menüsorokkal készülünk!

5 hét alatt 5 kilótól lehet megszabadulni – ez egy egészséges fogyási ütem, mely nem károsítja a szervezetet, és nem vezet a rettegett jojo-effektushoz. Ha újévkor te is a fejedbe vetted, hogy lefogysz, itt a remek lehetőség: a fogadalom valóra válhat!

Kismadár

Vegyél a kezedbe két súlyzót, lehetőleg 1-1,5 kg-osakat. Állj kisterpeszbe, kicsit hajlítsd be a térdeidet. Enyhén döntsd előre a mellkasod, és nyújtsd magad elé a karjaidat. Majd vezesd a két karod kinyújtva oldalirányba, vállmagasságig, aztán engedd vissza. Végezd a gyakorlatot 3 percig.

bicepsz.jpg ()Éljen a bicepsz

Ismét két súlyzóra lesz szükséged (lehetnek ugyanúgy 1-1,5 kg-osak). Állj kisterpeszbe, lábak nyújtva, a törzsed egyenes, a karjaid függőlegesen a tested mellett, az alkarjaidat fordítsd kifelé. Majd emeld fel a súlyzókat a mellkasodhoz behajlított könyökkel, és tartsd őket ott néhány másodpercig, aztán engedd vissza a karjaidat. Ismételd a gyakorlatot 3 percen át.

Fekve tricepszre

Keress egy nem túl puha ágyat, és feküdj hanyatt. Lábaid összezárva, a hátad egyenes. Fogd a súlyzókat, és kinyújtva, egyenesen emeld égnek a karjaidat, aztán hajlított könyökkel, óvatosan vidd a súlyzókat a fejedhez, majd vissza. Ismételd 3 percen keresztül.

keresztezes.jpg ()Keresztezés súlyzókkal

Állj kisterpeszbe, a lábak nyújtva, a törzs egyenes. Fogd meg a két súlyzót, és hajlított könyökkel emeld őket a válladhoz. Majd a jobb kezedben tartott súlyzóval, nyújtott karral törj ki baloldalra előre, aztán húzd vissza a súlyzót a válladhoz, és válts a bal karodra. Dinamikus, pezsdítő gyakorlat, ismételd 3 percen át.

Székkel a padlóra

Készíts elő egy nem túl magas széket. Ülj rá, és előre néző kézfejekkel támaszkodj meg az ülőfelületen magad mellett. Nyújtsd ki a karod, és próbáld megemelni a tested a levegőbe úgy, hogy eltolod a testsúlyod a térdeid felé. Majd hajlítsd be a karjaidat, és engedd le a testsúlyod a szék és a lábaid közé, de a feneked ne ereszd le a földre! Ezután újra nyújtsd ki a karod, emelkedj vissza a szék fölé, de ne ülj le. Ismételd a gyakorlatot 3 percig.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X