Főoldal > MOZGÁS > Ez lesz a 4 legtrendibb új mozgásforma 2015-ben

Ez lesz a 4 legtrendibb új mozgásforma 2015-ben

edzésmozgássporttrend
0

Írta: and

Az új év kedvenc mozgásformái a hagyományos edzéseket friss lendülettel kombinálják, hogy

Az új év kedvenc mozgásformái a hagyományos edzéseket friss lendülettel kombinálják, hogy új motivációt nyújtsanak számunkra, és természetesen a várt eredmény se maradjon el. Hamarosan a hazai edzőtermekben is találkozhatsz velük, néhány edzést, akár a groove-ot, már 2014-ben is lehetőség volt kipróbálni Budapesten.

Animal Flow Workout

Mike Fitch, a Global Bodyweight Training rendszer alapítója hozta létre az Animal Flow-t. Több mint 13 év tapasztalatát sűrítette össze az új mozgásformába, felhasználva az ember ősi ösztöneit. A forradalmian új edzés úgy mozgatja át a teljes testet, ahogy eddig nem is gondoltuk. A funkcionális tréninget egyesíti a gimnasztika, az akrobatika, a capoeira, a parkour és a break tánc elemeivel, hogy minden porcikánk egyszerre dolgozzon. Közben végig a talaj közelében maradunk, hasonlóan ahhoz, ahogy az oroszlán csap le lopakodva az áldozatára. Ne dőlj be a játékos elemeknek, ez az edzés kőkemény és igazán izzasztó!

Groove

izzad2.jpg ()Ha szereted a táncos edzéseket, de utálod majmolni a bonyolult lépéseket, akkor a groove-ot neked találták ki. Az amerikai sztár, Misty Tripoli forradalmasította a táncos tréningeket, kombinálva az erőteljes zenét az egyszerű mozdulatokkal. Nem kell többé aggódni, hogy az óra végére sem sajátítod el teljesen a koreográfiát, mert a groove-ot egyszerűen nem lehet rosszul csinálni. Ahelyett, hogy előre meghatározott lépéseket követnénk, a résztvevőket szabad mozgásra bátorítja a zene üteme. A táncot igazi felszabadítóként használja, kifejezve, hogy minden test egyedülálló és megismételhetetlen. Az edzés természetesen dinamikus és remek kalóriaégető is. 

Core Fusion Extreme (CFX)

Az új mozgásforma hamarosan sok nő kedvencévé válhat, hiszen a balett kecses és erősítő mozdulatait kalóriaégető kardióval kombinálja. Biztosan nem marad megvalósítatlan fogadalom 2015-re a szálkás és vékony testalkat, mert a Core Fusion Extreme segítségével könnyen megvalósítható. Ne óvakodj az unalmas balett óra érzettől: a 60 perces, teljes testet átmozgató edzés olyan látványos eredményt hoz, amire mindig is vágytál.

Katami 4X4

A Katami 4X4 szülőatyja a celebek híres edzője, Paul Katami, az általa alkotott edzés pedig egy igazán kemény és széleskörű fitnesz program. Az alapgyakorlatokat, amilyen a fekvőtámasz vagy a burpee, nagyszerűen fűzi össze a hatékonyság érdekében. Egy perces intervallokból épül fel, azaz minden egyes gyakorlatra 1-1 percet szán a tréning során. Egy kör egy magas intenzitású kardióból, egy alsótest-, egy felsőtest- és egy törzsgyakorlatból épül fel. Majd egy 30 másodperces aktív pihenő követi, mielőtt újabb négy kör következne. A végeredmény 4X4 féle sorozat egy tréningen, ahonnan a mozgásforma a nevét is kapta.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X