Főoldal > MOZGÁS > Új év, új kihívások – megújult a Nike Training Club applikáció

Új év, új kihívások – megújult a Nike Training Club applikáció

applikációedzésmozgásnikeNike Training Clubsport
0

Írta:

Mostantól minden eddiginél könnyebb és szórakoztatóbb a Nike+ nemzetközi közösség&eacute

Mostantól minden eddiginél könnyebb és szórakoztatóbb a Nike+ nemzetközi közösségéhez csatlakozni.

Az újév a legjobb alkalom arra, hogy új célokat tűzz ki, új edzésmódszereket próbálj ki és egy kis inspirációt szerezz az elkövetkező hónapok kemény munkájához. Január 5-től érhető el a Nike+ Training Club App legújabb frissítése, amely számos új funkciót kínál és sportolók közreműködésével egy olyan, teljesen új edzést mutat be, amely segítségével a női felhasználók könnyebben csatlakozhatnak a sportolók nemzetközi közösségéhez és könnyebben lendülhetnek formába az idei évben is.

Fedezd fel a sportot a Nike Sport Feed segítségével!

A januári frissítés a Nike és a több mint 65 millió nőt tömörítő digitális közösség kapcsolatából származó tapasztalatok alapján készült. Az egyik ilyen fő felismerés a közösség tagjainak kapcsolatteremtéséhez kapcsolódik: minél több Nike+ barátja van egy sportolónak, annál aktívabb.

Ezt szem előtt tartva a Nike+ Training Club App segítségével mostantól könnyebben és szórakoztatóbb módon lehet kapcsolatot létesíteni a barátokkal, hogy ösztönözzék egymást és megosszák egymással sikereiket és céljaikat. Az új Nike Sport Feed is a barátokkal és a szélesebb N+TC App közösséggel való kapcsolattartást segíti. Ha például egy felhasználó megosztja a teljes edzését az alkalmazás sport feed funkciója segítségével, a barátok egyrészt kifejezhetik örömüket, másrészt ők maguk is kipróbálhatják az edzést. A Nike Sport Feeden emellett a hét edzései és a felhasználók által feltöltött képek között is lehet válogatni, melyeket edzésadatokkal lehet személyre szabottá tenni.

A frissített N+TC App profil funkcióval bővült, és javult a kezelhetősége is. A profil segítségével nyomon követhető a felhasználók teljesítménye, továbbá friss információkat kaphatunk a barátokról, az edzések időtartamáról és az elért fejlődésről. A megújult kezdőoldalról könnyebben juthatunk el a kedvenc edzésekhez és fedezhetünk fel új edzéseket.

ntc2.jpg ()

A megosztás motivál

A sportolók visszajelzései alapján az derült ki, hogy azok az N+TC App felhasználók, akik az alkalmazás használatának első hónapjában egynél többször osztják meg edzéseiket, 80 százalékkal többet edzenek abban a hónapban. A még több motiváció érdekében a fejlesztők átdolgozták a megosztás funkciót az alkalmazáson belül, így a megosztás most még könnyebb és még szórakoztatóbb.

A frissített N+TC App segítségével mostantól fényképeket is meg lehet osztani az Instagramon, a Facebookon és a Twitteren. A sportolók képet készíthetnek edzés előtt, közben és után, és megosztás előtt testre szabhatják őket. A fényképek a Nike Sport Feeden keresztül megjelennek a Nike+ barátok N+TC alkalmazásában is.

Eddz úgy, mint egy profi: NTC Tabata Toned Workout

Az alkalmazás frissítésével egyidejűleg mutatjuk be az NTC Tabata Toned Workoutot, melyben a világ legjobb női sportolóitól tudhatjuk meg, hogyan végeznek intenzív gyakorlatokat a legjobb eredmények elérése érdekében. Az új évben mozgásra vágyók a következő sportolók mozdulatait követhetik:
•    Leticia Bufoni, aranyérmes gördeszkás
•    Marlen Esparza, világbajnok és bronzérmes bokszoló
•    Morgan Lake, kétszeres junior világbajnok hétpróbázó és magasugró
•    Kyah Simon, világklasszis csatár
•    Lea Wallace, négyszeres NCAA atlétikai bajnok
•    Michelle Wie, golfozó, a U.S. Women’s Open bajnokság győztese

A 12 perces NTC Tabata Toned Workout minden egyes mozgása a nők által az edzések során végzett mozgásokból és a csaknem minden sport és edzés alapját képező hat fő mozgáselem (nyomás, húzás, kitörés, guggolás, hajlítás és csavarás) egyikéből épül fel. A Nike Master Trainers csoporttal közösen kiválasztott hat fő mozgáselemből felépíthető csaknem az összes olyan mozgás, amelyet egy sportoló végezhet az edzés során. Az NTC Tabata Toned Workout egy mindössze 12 perces edzés keretében, zsírégető állóképességi és izomformáló gyakorlatok segítségével dolgozza meg az egész testet.
Az N+TC App több mint 100 edzést tartalmaz, és ingyenesen letölthető  iOS és Android változatban is.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X