Főoldal > MOZGÁS > Irány futni – legyenek hozzá szuper cuccaid!

Irány futni – legyenek hozzá szuper cuccaid!

futásfutócipőóraSalomonSuuntoterepfutás
0

Írta:

Ha már régóta szemezel a futással, és nem tudod milyen cipőt vagy órát szerezz be hozzá, akkor nem kell tovább keresgélned!

A Suunto bemutatja az Ambit3 Vertical Multisport GPS órát

A Suunto az Ambit3 család egy új tagját mutatja be – Suunto Ambit3 Vertical multisport GPS órát. Ez az új modell olyan sportoknál nyújt segítséget ahol a szintkülönbség nyomon követése fontos szempont az edzésben és edzéstervezésben, mint a futás, kerékpár, síelés.

Az Ambtit3 Vertical egy könnyű szerkezet, beépített légköri nyomásérzékelővel, útvonal magassági profil kijelzéssel, rezgésfunkcióval és számos multisport funkcióval futáshoz, kerékpározáshoz és úszáshoz, 100 órás üzemidővel. Mint mindegyik Ambit3 GPS óra, méri a sebességet megtett távolságot, regenerációs időt mutat Suunto Smart Sensor pulzus öv használatánál.
Követni tudod a szintkülönbség profilt, valós időben, és a fennmaradó szintkülönbséget is, és lehetőség van a szintkülönbség, napi, heti, havi, sőt az egész éves átlagának elemzésére. Tervezd meg edzésedet Suunto Movescount App-ok segítségével, és használd ki a rezgésfigyelmeztetést a végrehajtásnál. Az útvonaltervezésnél a Suunto Movescount topográfiai térképekkel és magassági információkkal segít. Az App-okkal személyre szabhatod az órád, és megoszthatod edzéseidet, útvonalaidat, telefonos üzeneteidről hívásokról pedig figyelmeztet. Ha dombos terepen edzel, valós adatokat mutat az edzéshatékonyságról, és arról, hogy milyen nehéz a terep. Amennyiben a teljesítményedre vagy kíváncsi, a Stryd Powermeter-el ez lehetséges, minden Suunto Ambit3 órával kompatibilis.
Új a GPS antenna kialakítás az Ambit3 Vertical óránál, ennek köszönhetően karcsúbb és kényelmesebb keskeny csuklón is. Hihetetlen könnyű a composite ház, és a rozsdamentes acél gyűrű jól védi az üveget. 100m-ig vízálló és Finnországban tervezték, tesztelték és gyártják. válaszd ki a kedvenc színed: a kék, lime, fehér és fekete közül.
További információ : www.suunto.com/ambit3vertical

Vedd be a várost végleg: itt a Sonic Pro!

Ha egy igazi, városi futásra, aszfaltra tervezett cipőt szeretnél, neked találták ki a Salomon Sonic Pro cipőt. Ha ezt viseled, minden városi futásod egy újabb kaland kezdetét jelenti majd. Ebben a cipőben kiléphetsz a megszokott környezetedből, és újra felfedezheted a futás örömét!

A Sonic Pro igazi pehelysúlyú cipő, mindössze 240 g cipőnként, hogy még könnyebben és gyorsabban haladhass. Kényelmesen tartja a lábad, tökéletesen illeszkedik, a gyorsfűző segítségével pedig könnyedén a saját lábadra igazíthatod. A lábfej középső és oldalsó részén található rugalmas panelek egyszerre tartják a lábad, és biztosítják annak szabad mozgását. A talpa kiválóan tapad, jó minőségű, kopásálló gumiból készült, hogy gyors tempónál is biztos lábban futhass, az ütéscsillapítóval ellátott talprész pedig minden lépésedet puhává és gördülékennyé teszi.

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X