Főoldal > MOZGÁS > Fuss el akár az űrig, meg vissza!

Fuss el akár az űrig, meg vissza!

adidasadidas Runners futóklubadidas Solaredzésfutásfutócipősport
0

Írta:

A futás mostanában az egyik legnépszerűbb sport, talán nem véletlenül, hiszen szinte bárhol és bármikor űzhető, és bármikor el lehet kezdeni – és csak egy pár tuti futócipő kell hozzá!

Bizonyára neked is van olyan ismerősöd, aki a futás megszállottja, és akár órákat is képes beszélni a futócipőjéről. Vagy éppen te vagy az, aki a kilométereket rója valahol a városban már hajnalban, és lassan több futócipője van otthon, mint utcai. De az is lehet, hogy csak most szeretnél megismerkedni ezzel a remek sporttal, és keresed az igazit, mármint cipőt, amit a lábadon viselhetnél. Akármelyikük is vagy, a lényeg, hogy futsz, mozogsz, sportolsz, teszel magadért és az egészségedért, és a legjobbat akarod a lábadnak.

Ha most szeretnél új futócipőt venni, nem érdemes túl sokáig keresgélned: megérkezett az adidas Running legújabb technikai sportcipője, a SOLARBOOST, a cipő, ami tökéletes kényelmet biztosít és segít, hogy kihozhasd magadból a legtöbbet minden edzésen.

Ezzel a cipővel akár az űrben is érezheted magad, nem véletlenül: az ultrakönnyű, csupán 295 grammos cipőt a NASA űrsiklói ihlették, szóval egyenesen szárnyalhatsz benne.

A SOLARBOOST a legmodernebb számítógépes technológiával készül, hogy a cipő minden egyes négyzetmillimétere tökéletes lehessen, és minden eddiginél kényelmesebb, jobban illeszkedő modellt viselhess, akármilyen hosszan és akármilyen gyorsan is futsz.

A cipő tele van újításokkal, hogy még jobb, még erősebb, még kitartóbb lehess benne, és minden egyes megtett méteren tökéletes kényelemben legyen részed. A cipő felső része kényelmes és stabil a Tailored Fiber Placement technológiának köszönhetően, a talp a BOOST párnázatba illesztett Energy Rail szerkezetnek köszönhetően stabil, a Fit Counter sarokrész pedig pontosan illeszkedik és segíti az Achilles-ín szabad mozgását. Az adidastól már megszokott BOOST párnázat energiatároló kapszulái pedig abban segítenek, hogy a futás közben leadott energiát visszajuttathassák a cipőn keresztül a lábaidba, ezzel minden lépésed gyorsabb és hatékonyabb lehessen!

Sőt, ezzel a cipővel nem csak a futásodat teszed jobbá, hanem a környezetedért is teszel: a felsőrésze ugyanis részben újrahasznosított óceáni műanyagból készült!

Bővebben a Solar modellekkel az adidas honlapján ismerkedhetsz meg.

Szeretnél futni, közösséghez tartozni? Az adidas ebben is a segítségedre lesz. Csatlakozz az adidas Runners futóklubhoz, ahol egy fantasztikus csapat részese lehetsz, szakértő edzők vezetésével készülhetsz, fejlődhetsz, élményeket és új barátokat szerezhetsz.

Az egész világ egy nagy futópálya, bárhol, bármerre futhatsz, tiéd lehet az egész világ! Menj és fuss, és válaszd hozzá a lehető legjobb cipőt!

A cikket az adidas támogatta.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X