Főoldal > MOZGÁS > Tatár Csilla ennél nem is lehetne tökéletesebb

Tatár Csilla ennél nem is lehetne tökéletesebb

futásmozgásTatár Csilla
0

Írta:

Tatár Csilla élete szerves részévé vált a futás.

Tatár Csilla életének részévé vált a futás, aminek köszönhetően a műsorvezető remek formában van. Lábai a rendszeres mozgásnak köszönhetően izmosak, ahogy a hasfala is.

“…megtanítottál futni, most éppen itt az ideje, hogy azt is átvegyük, hogyan lehet jó képeket készíteni futás közben!” – írta fotójához Tatár Csilla.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@gregoridora megtanítottál futni, most éppen itt az ideje, hogy azt is átvegyük, hogyan lehet jó képeket készíteni futás közben!😅📸 #fontosdolgokezekkérem #amúgyéppenforgatunk😊😉

Tatár Csilla (@csillatatar) által megosztott bejegyzés, Aug 1., 2019, időpont: 6:48 (PDT időzóna szerint)

Tatár Csilla életében most minden kerek, amit ő maga is alátámasztott. “Néha elégedett vagyok mindennel. Itt pont el lett kapva az a pillanat, amikor ez megtörtént” – írta a műsorvezető.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Néha elégedett vagyok mindennel. Itt pont el lett kapva az a pillanat, amikor ez megtörtént.😋 #egypillanatvoltazegész😂 #demegvan😊

Tatár Csilla (@csillatatar) által megosztott bejegyzés, Aug 3., 2019, időpont: 12:27 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Tatár Csilla/Instagram)


További cikkeink a témában

BiotechUSAOczella Eszter

20 perc otthoni edzés a kerek popsiért

Írta:
0

Az alakformálás ősszel sem állhat meg, a feszes és kerek popsi egész évben divatos. Bármilyen formában is vagy, egészen biztos, hogy neked is jól jön majd Oczella Eszter, a BioTechUSA profi fitneszversenyzőjének 20 perces, kezdőknek ajánlott popsiformáló videós edzése, amit felszerelés nélkül, otthon is rendszeresen végezhetsz és akár már 4 hét alatt látványos változásokat érhetsz el. (X)

Kövess Facebook-on!
X