Főoldal > EGÉSZSÉG > Vastag a combod, nagy a hasad? Ducin is élvezd az életet!

Vastag a combod, nagy a hasad? Ducin is élvezd az életet!

diétaducimozgáspárkapcsolatsportsúlyfeleslegtúlsúly
0

Írta:

Évek óta küszködsz a súlyoddal – hol lemegy, hol feljön egy-két kiló, de tartósan nem akarnak eltűnni rólad a zsírpárnák? Elégedetlen vagy a vastag combjaiddal, a nagy fenekeddel, vagy a hasadon lévő úszógumik zavarnak? Ne hagyd, hogy a sok diéta és az állandó önsanyargatás megkeserítse az életed! Élvezd az életet túlsúlyosan is – most eláruljuk, […]

Évek óta küszködsz a súlyoddal – hol lemegy, hol feljön egy-két kiló, de tartósan nem akarnak eltűnni rólad a zsírpárnák? Elégedetlen vagy a vastag combjaiddal, a nagy fenekeddel, vagy a hasadon lévő úszógumik zavarnak? Ne hagyd, hogy a sok diéta és az állandó önsanyargatás megkeserítse az életed! Élvezd az életet túlsúlyosan is – most eláruljuk, hogyan!

A férfiak szeretik a dundi nőket!

Akármilyen hihetetlenül hangzik is, tényleg vannak olyan férfiak, akik szeretik, ha egy nőn „van mit fogni”. Sok férfi kifejezetten szexisnek találja, ha a barátnőjének van egy kis pocakja, vagy ha jó alaposan bele lehet markolni a fenekébe – minden esély megvan tehát arra, hogy előbb-utóbb te is összefuss egy ilyen fickóval!
Tippünk: A férfiak nagy része a kilók számánál sokkal fontosabbnak tartja az igényességet, az ápoltságot, vagy azt, hogy a kiszemelt partnernek szép arcvonásai legyenek. Mindig ügyelj a megjelenésedre, még akkor is, ha csak a sarki közértbe ugrasz le – ne feledd, hogy az összhatás mindennél fontosabb!

0021573_1.jpg ()

Ne kínozd magad!

A manökenek és a hollywoodi színésznők karcsú, légies alakját látva téged is rendszeresen elfog a sárga irigység? Szeretnél olyan gömbölyű és formás feneket, mint Jennifer Lopezé, netán Halle Berry gazellaalkatára vágysz? A legjobb, ha gyorsan elfelejted, amit a tévéműsorok és a pletykalapok sugallnak! Ne sanyargasd magad örökös diétákkal csak azért, hogy a mai szépségideálnak megfelelj, hiszen mindenkinek a saját alkatához, adottságaihoz mérten kell csinosnak lennie!
Tippünk: Próbálj meg minél egészségesebben étkezni – iktasd ki az étrendedből a finomított lisztet és cukrokat, édességek helyett pedig inkább friss gyümölcsöket rágcsálj! A mozgásra legalább heti két alkalommal szakíts időt, de ezt ne szenvedésként fogd fel – hidd el, egy félórányi sportolás után százszor jobban érzed majd magad a bőrödben!

Vállald a nőiességedet!

Amikor az első néhány kiló felesleg feljött rád, úgy érezted, hogy innentől kezdve csak bő fazonú ingekben, és hatalmas pulcsikban járhatsz majd? Ha nem akarsz a valós súlyodnál is többnek látszani, akkor sürgősen felejtsd el a lebernyegeket! Hívd fel a figyelmet a nőiességedre akkor is, ha duci vagy – egy csinos felső, egy ízléses smink és egy jó frizura csodát tehet akkor is, ha nem tökéletes az alakod!
Tippünk: Hordj élénk színű, mélyen dekoltált blúzokat – használd ki, hogy a duci nőknek általában a kebelméretük is nagyobb! Ne akard mindenben követni a divatot, inkább csak olyasmit viselj, ami biztosan jól áll majd neked. A csőnacit és a miniszoknyát felejtsd el, helyette egyenes vonalú nadrágot és térd fölé érő, A-vonalú szoknyát viselj!

Légy nyitott!

Elégedetlen vagy a külsőddel, és ráadásul már pasid sincs egy jó ideje? A társaságban te vagy az egyetlen szingli, ezért hétvégén inkább otthon maradsz, és egész este a tévé előtt nassolsz? Ne merülj el az önsajnálatban csak azért, mert egyedül vagy! Kösd le az energiáidat – járj aerobik-edzésekre, jóga- vagy táncórákra, esetleg iratkozz be egy nyelviskolába vagy önismereti csoportba! Ha nem tudod, hogy milyen mozgásformát válassz, kérd szakember tanácsát!
Tipp: Minél több dologgal foglalkozol, annál nagyobb esélyed van arra, hogy új barátokat szerezz, vagy megismerkedj egy kedves és szimpatikus fiatalemberrel! Hidd el, az új hobbik és az új sikerek hatására te is nyitottabbá és magabiztosabbá válsz majd!

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X