Főoldal > EGÉSZSÉG > A szakértő tippjei narancsbőr ellen

A szakértő tippjei narancsbőr ellen

diétafogyókúraméregtelenítésnarancsbőr
0

Írta:

Ahogy a napokban próbálgattam az új bikinimet, bizony én is tapasztaltam furcsa dolgokat. Bizonyára sejted, hogy miről beszélek! Igen, nekem is társam lett a nők örök réme: a narancsbőr. De hogyan szabadulhatok meg tőle? Borbényi Erika orvostól és életmód tanácsadójától kaptam az alábbi hasznos tanácsokat arról, mi okozza a cellulit kialakulását, illetve hogyan előzhetem meg. […]

Ahogy a napokban próbálgattam az új bikinimet, bizony én is tapasztaltam furcsa dolgokat. Bizonyára sejted, hogy miről beszélek! Igen, nekem is társam lett a nők örök réme: a narancsbőr. De hogyan szabadulhatok meg tőle? Borbényi Erika orvostól és életmód tanácsadójától kaptam az alábbi hasznos tanácsokat arról, mi okozza a cellulit kialakulását, illetve hogyan előzhetem meg.

0024625_1.jpg ()

Mi okozza a narancsbőrt?

A narancsbőr kialakulásának több oka is lehet: túlsúly, a test elsavasodása, vagy hormonális zavar. Nem az a megoldás, ha kevesebbet eszel, hanem az, hogy tanulj meg helyesen táplálkozni! Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, kerüld a túlzott zsír-és cukorfogyasztást, valamint igyál meg naponta legalább 2 liter ásványvizet! A víz átmossa a szervezetedet, így a narancsbőr kialakulását okozó méreganyagok is távoznak. Kávé helyett válaszd inkább a zöld teát, amely szintén frissít és élénkít, de a kávéval ellentétben nem okoz elsavasodást, méregtelenítő hatása pedig közismert. Fogyassz teljes kiőrlésű kenyeret és egyél sok joghurtot, amely elősegíti a megfelelő emésztést.

Miért figyelj a sportolásra?

Nagyon fontos a rendszeres sportolás is, de vidd túlzásba, hiszen ha megerőlteted magad, az izomláz miatt savasodás lép fel, így épp az ellenkező eredményt éred el. Inkább törekedj arra, hogy minden nap legalább egy fél órát mozogj!

„Ha igazán jót akarunk magunkkal tenni, rendszeresen méregtelenítsük szervezetünket: erre mindenkinek, minden évszakban szüksége lenne. Ma már számos életmód központban van van erre lehetőséged. Így nem kell izgulnunk a fürdőruhaszezon kezdetén sem, hiszen egész évben fittek és egészségesek leszünk. Szervezetünk pedig meghálálja a törődést, és kitartó munkával elűzhető a narancsbőr!” – tette hozzá dr. Borbényi Erika.

Forrás: A Napsugár Életház sajtóközleménye


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X