Főoldal > MOZGÁS > T-Com Vivicittá Vársovédő Futások

T-Com Vivicittá Vársovédő Futások

fogyókúrafutásmozgásvárosvédő futáswellness
0

Írta:

7. T-Com Vivicittá Városvédő Futás -Szeged 2007. március 31. A 7. T-Com Vivicittá Városvédő Futás mezőnye a csongrádi megyeszékhely jelképét jelentő Dóm térről 10 órakor rajtol és a város legszebb részein megtett 3,4 km-es táv után oda is tér vissza. A verseny egyben a SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM karok közötti bajnoksága is. A célban mindenkiről célfotó készül, […]

7. T-Com Vivicittá Városvédő Futás -Szeged
2007. március 31.
A 7. T-Com Vivicittá Városvédő Futás mezőnye a csongrádi megyeszékhely jelképét jelentő Dóm térről 10 órakor rajtol és a város legszebb részein megtett 3,4 km-es táv után oda is tér vissza. A verseny egyben a SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM karok közötti bajnoksága is.
A célban mindenkiről célfotó készül, amit a www.futanet.hu  oldalról le tudnak tölteni a résztvevők a versenyt követő péntektől (április 6-tól).
A legtöbb, de legalább 50 főt benevező három szegedi és három nem szegedi iskola 30-25-15 ezer forint sportszervásárlási lehetőséget kap.
Nevezni a verseny napján 8 órától a Dóm téren kialakított versenyközpontban 500 Ft ellenében lehet. Minden induló egyedileg emblémázott szürke színű pólót kap ajándékba.

3. T-Com Vivicittá VárosvédőFutás – Kaposvár
2007. április 01.

A verseny hazai történetében harmadszor csatlakozik Kaposvár a futó-városvédő mozgalomhoz április 1-jén, vasárnap. A 3. T-Com Vivicittá Városvédő Futás fővédnöke Szita Károly, Kaposvár Megyei Jogú Város polgármestere. A mezőny a Kossuth térről 15 órakor rajtol és a 3,2 km-es táv megtétele után oda is tér vissza.
A célban mindenkiről célfotó készül, amit a www.futanet.hu  oldalról le tudnak tölteni a résztvevők a versenyt követő péntektől (április 6-tól).
A legtöbb, de legalább 50 főt benevező három kaposvári és három nem kaposvári iskola 30-25-15 ezer forintos sportszervásárlási lehetőséget kap.
Nevezni a verseny napján 12:30-tól a Kossuth téren kialakított versenyközpontban 500 Ft ellenében lehet. Minden induló egyedileg emblémázott szürke színű pólót kap ajándékba.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X