Főoldal > MOZGÁS > Paris Hilton is vigyáz az alakjára

Paris Hilton is vigyáz az alakjára

edzésfogyókúraparissport
0

Írta:

Paris Hiltont leginkább botrányhősként ismerjük, nap mint nap szerepel a sztárhírekben polgárpukkasztó tetteivel, melyek valószínűleg leginkább a gazdag hoteltulajdonos édesapját bosszantják fel. Épp a nagy port kavaró sztárallűrjei miatt tartják sokan vagánynak és különcnek  – egy olyan különleges személyiségnek, aki fityiszt mutat az újságíróknak és a hatóságoknak is. Az újságok címlapján legtöbbször épp rendőrautóba beszállás közben látjuk, és […]

Paris Hiltont leginkább botrányhősként ismerjük, nap mint nap szerepel a sztárhírekben polgárpukkasztó tetteivel, melyek valószínűleg leginkább a gazdag hoteltulajdonos édesapját bosszantják fel. Épp a nagy port kavaró sztárallűrjei miatt tartják sokan vagánynak és különcnek  – egy olyan különleges személyiségnek, aki fityiszt mutat az újságíróknak és a hatóságoknak is.
Az újságok címlapján legtöbbször épp rendőrautóba beszállás közben látjuk, és csak kevés szó esik arról, miből meríti az energiát ez a fiatal lány. A hírek szerint – ha ideje engedi – egy los angelesi fitnesz-klubban próbálja levezetni a feszültséget, ahol személyi edzője irányításával rendszeresen sportol, emelgeti a súlyokat, hogy alakja tökéletes maradjon.

Paris Hilton fogyókúrás tippje:
Edzés előtt egy könnyű salátára mindig betér egy étterembe, hogy a kemény sportoláshoz legyen elég energiája!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X