Főoldal > MOZGÁS > Jennifer Lopez szexi alakjának titka

Jennifer Lopez szexi alakjának titka

fogyókúraJennifer Lopezsztárokwellness
0

Írta:

J. Lo, a gömbölyű Jennifer Lopezt sokan kritizálták már gömbölyű hátsójáért, holott kisgyermek kora óta a mozgás megszállottja. Jennifer ötévesen kezdett táncolni, kamaszkorától fogva pedig rendszeresen tornázik és teniszezik. J. Lo mostanában heti három alkalommal edz, emellett napi négy órát gyakorol táncosaival. A Kravmaga nevű izraeli eredetű önvédelmi módszert a Most már elég című filmje […]

J. Lo, a gömbölyű

0006387_1.jpg ()

Jennifer Lopezt sokan kritizálták már gömbölyű hátsójáért, holott kisgyermek kora óta a mozgás megszállottja. Jennifer ötévesen kezdett táncolni, kamaszkorától fogva pedig rendszeresen tornázik és teniszezik.
J. Lo mostanában heti három alkalommal edz, emellett napi négy órát gyakorol táncosaival. A Kravmaga nevű izraeli eredetű önvédelmi módszert a Most már elég című filmje kapcsán ismerte meg, és azóta is rendszeresen tökéletesíti ezeket a gyakorlatokat.

Lopez kisasszony a testmozgáson kívül arra is odafigyel, hogy milyen táplálékot vesz magához. Az úgynevezett Perricone-diétát követi, melynek lényege, hogy csak olyan eledelt és italt fogyaszt, melyek gazdagok antioxidánsokban, és meggátolják a szervezetben a káros szabadgyökök elszaporodását. Ugyancsak a diétának köszönhetően lesz a sztár bőre üde és bársonyos, és ezzel tud megküzdeni a hétköznapi stresszel is.

Tudtad?
A Perricone-diétát Dr Nicolas Perricone a Yale Egyetem bőrgyógyász-professzora dolgozta ki, hogy bőröd belülről tápláld és tedd egészségessé.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X