Főoldal > MOZGÁS > Légy karcsú az ünnepekre – formáld a popsid!

Légy karcsú az ünnepekre – formáld a popsid!

fenékfogyókúrawellness
0

Írta:

Popsiformálás kitöréssel Kiinduló állás: enyhén nyitott lábakkal, karjaid a tested mellett tartva. A bátrabbak egy súlyzó vagy egy fél literes, megtöltött ásványvizes palack segítségével a karjukat is formálhatják. A gyakorlat során a jobb lábaddal lépj ki előre, miközben óvatosan hajlítod a térded.  A bal térded eközben közelítsen a talajhoz. Arra mindenképp figyelj, hogy a jobb térded […]

0007021_1.jpg ()

Popsiformálás kitöréssel

Kiinduló állás: enyhén nyitott lábakkal, karjaid a tested mellett tartva. A bátrabbak egy súlyzó vagy egy fél literes, megtöltött ásványvizes palack segítségével a karjukat is formálhatják.

A gyakorlat során a jobb lábaddal lépj ki előre, miközben óvatosan hajlítod a térded.  A bal térded eközben közelítsen a talajhoz. Arra mindenképp figyelj, hogy a jobb térded semmiképp ne menjen előrébb, mint a bal térded, mert ezzel csak árthatsz az ízületeidnek.
Az is fontos, hogy a lábfejed ne forduljon ki! Ha előre léptél, a hátul lévő lábaddal emeld magad, és térj vissza a kiinduló helyzetbe.
A jobb lábbal ismételd 15-ször, majd végezd el a bal lábaddal is a gyakorlatot. Összesen 3-szor ismételd a sorozatot!

Hogyan hat?
A gyakorlat során a farizmokban és a combizomban kell érezned a hatást.

Tipp:
A gyakorlatot akár lépcsőn vagy step-padon állva is végrehajthatod!


További cikkeink a témában

BiotechUSAOczella Eszter

20 perc otthoni edzés a kerek popsiért

Írta:
0

Az alakformálás ősszel sem állhat meg, a feszes és kerek popsi egész évben divatos. Bármilyen formában is vagy, egészen biztos, hogy neked is jól jön majd Oczella Eszter, a BioTechUSA profi fitneszversenyzőjének 20 perces, kezdőknek ajánlott popsiformáló videós edzése, amit felszerelés nélkül, otthon is rendszeresen végezhetsz és akár már 4 hét alatt látványos változásokat érhetsz el. (X)

Kövess Facebook-on!
X