Főoldal > MOZGÁS > Szilveszterezz karcsú derékkal!

Szilveszterezz karcsú derékkal!

fogyókúrakarcsúszilvesztertorna
0

Írta:

A derékkarcsúsításhoz semmilyen tornaeszközre nem lesz szükséged. Elég, ha felveszel egy kényelmes ruhát, és akár a tv előtt is elvégezheted a következő gyakorlatot. Derékkarcsúsító oldalra hajlásA gyakorlathoz állj csípőszélesnél kicsit nagyobb terpeszbe. Bal karod engedd a csípőd mellé, a jobbal pedig nyújtózz a fejed fölé – a füled mellett. Először csak óvatosan kezdd a bal karodat […]

0007616_1.jpg ()

A derékkarcsúsításhoz semmilyen tornaeszközre nem lesz szükséged. Elég, ha felveszel egy kényelmes ruhát, és akár a tv előtt is elvégezheted a következő gyakorlatot.

Derékkarcsúsító oldalra hajlás
A gyakorlathoz állj csípőszélesnél kicsit nagyobb terpeszbe. Bal karod engedd a csípőd mellé, a jobbal pedig nyújtózz a fejed fölé – a füled mellett.

Először csak óvatosan kezdd a bal karodat a jobb combod felé ereszteni, miközben nyújtod a derekad és a jobb karoddal felfelé nyújtózol. Ha elérted azt a pontot a bal kezeddel – valahol a bal térded közelében – ahonnan már nem tudsz lejjebb nyújtózni, emelkedj vissza a kiinduló helyzetbe.

Ismételd meg a gyakorlatot 15-20-szor.

Ha a bal oldallal végeztél, hajtsd végre ugyanezt a másik – vagyis a jobb – irányba is. Ekkor a bal kezed emeld a fejed fölé, a jobb kezeddel pedig nyújtózz a jobb combodhoz.

Mire figyelj?
A gyakorlat közben ügyelj arra, hogy felsőtested egy vonalban maradjon a lábaiddal, és ne dőlj sem előre, sem hátra. Tartsd egyenesen a törzsed, mintha két fal közé lennél “beszorítva”.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X