Főoldal > MOZGÁS > 4 vadító szexpozíció – minden alkalomra!

4 vadító szexpozíció – minden alkalomra!

erotikaorgazmusszex
0

Írta:

Tudtad, hogy a vágyat négy tényező – a feszültség, az idegesség, a fáradtság és az időhiány – öli meg legkönnyebben? Talán már te is érzed, hogy mérgesen, napi nyolc-tíz óra munka, na meg egy jókora veszekedés után nem is kívánod annyira a szexet? Ne hagyd, hogy a mindennapi nehézségek kiirtsák a szeretkezést az életedből! Csak […]

Tudtad, hogy a vágyat négy tényező – a feszültség, az idegesség, a fáradtság és az időhiány – öli meg legkönnyebben? Talán már te is érzed, hogy mérgesen, napi nyolc-tíz óra munka, na meg egy jókora veszekedés után nem is kívánod annyira a szexet? Ne hagyd, hogy a mindennapi nehézségek kiirtsák a szeretkezést az életedből! Csak odafigyelés kérdése, és biztos megtaláljátok azt a pózt, amely mindkettőtöknek izgató és élvezetes – ehhez adunk most segítséget!

Ha fáradt vagy…
Alig várod már, hogy ágyba bújhass, és egy jó nagyot alhass, de párodon látod, hogy majd megőrül, annyira kívánja veled a szexet? Akkor olyan pózt kell választanotok, amely neked pihentető, de mindkettőtöknek izgató! A legjobb megoldás a következő: fekve fordíts hátat kedvesednek, ő először a kezével izgasson téged, és te is hátranyúlhatsz, hogy simogasd érzékeny pontjait. Ugyanilyen helyzetben tegyen magáévá – innentől övé a terep!

Miért jó?
Neked nem kell sokat mozognod, miközben párod ebben a pózban éppen a G-pontodat dörzsöli.  Számára sem utolsó élvezet ez a pozitúra, hiszen a legtöbb férfit a végtelenségig felizgatja egy meztelen női fenék látványa.

Ha ő a fáradt…
Ha fordított a helyzet, vagyis ő alig áll a lábán, te viszont égsz a vágytól, akkor itt az ideje, hogy leteperd a párodat! Most legyél te felül, hogy ő hanyatt fekve pihenhessen, és élvezhesse a szexet! Mindegy, pontosan hogyan helyezkedsz, mindenképpen szeretni fogja ezt a felállást, hiszen kisujját sem kell mozdítania az orgazmusért.

0012470_1.jpg ()

Miért jó?
Ez a póz azoknak a nőknek is jó választás, akiknek a szex néha fájdalmat okoz. Ha te vagy felül, akkor te szabályozod, hogy mennyire hatol beléd párod.

Ha gyorsak szeretnétek lenni…
Alig van öt percetek indulásig? Vendégeitek vannak? Munkába kell sietnetek? Ám hirtelen megkívántátok egymást? Nincs is ennél izgalmasabb – ha a legszexisebb pozitúrában estek egymásnak. Tegyétek ezt: párod ültessen fel téged az asztalra, az íróasztalra vagy a konyhapultra, és álljon veled szembe. Dőlj hátra, terpeszd szét a lábaidat, amennyire csak tudod, és már kezdődhet is a vad szex!

Miért jó?
Mert párod így pont jó szögben tud beléd hatolni, ráadásul az elétek táruló látványtól mindketten alaposan bevadultok. Ráadásul nem is kell hozzá levetkőzni, és gyorsan fel tudtok ugrani, ha valaki megzavarna titeket.

Ha bensőséges estét szeretnétek…
Ha igazi szerelmes, romantikus hangulatban vagytok, akkor használjátok ki a jól bevált misszionárius póz előnyeit! Ugyan sokan unalmasnak és ódivatúnak tartják ezt a pózt, valójában szinte ez az egyetlen olyan testhelyzet, amikor szeretkezés közben mélyen egymás szemébe tudtok nézni, át tudjátok ölelni egymást, és persze csókolózhattok. Még intimebb pillanatokat élhettek át, ha lábaiddal is átkarolod kedvesed testét.

Miért jó?
Mivel rendkívül bensőséges a hangulata az ilyen szeretkezésnek, akkor érdemes igazán misszionárius pózba helyezkedni, ha ki akarjátok mutatni, mennyire szeretitek egymást. Közelebb hoz titeket egymáshoz – nemcsak testileg, hanem lelkileg is –, így egy veszekedés vagy vita után tökéletes kibékülési mód.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X