Főoldal > MOZGÁS > Lapos hasat szeretnék!

Lapos hasat szeretnék!

alakformálásfogyókúratornazsírégetés
0

Írta:

Sorozatunkban szakértőink publikus olvasói kérdésekre adott válaszaiból válogatunk. A feszes has titkáról Hanzel László személyi edző szakértőnket kérdezték… Kedves László! Gyermekkorom óta van egy kis súlyfelesleg a hasamon, ami engem nagyon zavar! 171 cm és 70 kg vagyok, ami szerintem sok, bár sokan nem hiszik el, hogy ennyit nyomok:) !Igaz, szeretem az édességet, de nem eszem […]

Sorozatunkban szakértőink publikus olvasói kérdésekre adott válaszaiból válogatunk. A feszes has titkáról Hanzel László személyi edző szakértőnket kérdezték…

Kedves László!
Gyermekkorom óta van egy kis súlyfelesleg a hasamon, ami engem nagyon zavar! 171 cm és 70 kg vagyok, ami szerintem sok, bár sokan nem hiszik el, hogy ennyit nyomok:) !Igaz, szeretem az édességet, de nem eszem sokat és próbálok egészségesen főzni, étkezni!
Szeretném a segítségét kérni abban, hogy milyen gyakorlatokkal és milyen sporttal tudnám eltüntetni a felesleget!?! Valamint szeretném a véleményét kikérni azzal kapcsoltban, hogy mit gondol a masszírozó-szalagos gépekről, azok hatásosak lehetnének?
Várom válaszát!!!
Köszönettel: Kriszta

0008880_1.jpg ()

Kedves Kriszta!
Igazán jó eredményt a fittségi célok elérésében az ember akkor tud elérni, ha a táplálkozását és a sportot jól össze tudja hangolni. Az egyik nem működik a másik nélkül.
A csokoládé egy olyan szenvedély, amiről nehéz lemondani, mégis azt gondolom, megfelelő időközökre elosztva azért néha belecsúszhatunk ebbe a hibába.
Javaslom, hogy válassz olyan cardio jellegű ciklikus mozgást (pl: úszás, futás, kerékpár) amiben valamelyest örömed leled. Ez azért fontos, mert alkalmanként érdemes minimum 30-40 percet ezekkel eltölteni legalább 3-szor egy héten. Ehhez párosíts néhány hasizom erősítő gyakorlatot, itt javaslom a hasprés jellegű feladatokat, esetleg labda segítségével végezve.
Véleményem szerint a mozgásban tartós eredményeket céltudatos, pontos munkavégzéssel lehet elérni, Ezért személy szerint nem látom értelmét ezen gépek alkalmazásának hosszú távon.

A WellnessCafe tippje:
Fuss egy héten legalább 2-szer. Bár elsőre úgy érzed majd, hogy “csak” a lábaid és a tüdőd edződik, a futás közben fioman átmozgatod a felsőtested is: a folyamatos vállmozdulatoknak és karmunkának, illetve az erősebb levegővételeknek köszönhetően a hasizmod is megfeszül. Egy kiadós futás után tehát nemcsak a combodban és a popsidban érezhetsz majd izomlázat, de a hasad is kellemesen bizsereg majd! Futócipőt fel!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X