Főoldal > MOZGÁS > Lapos has könnyedén!

Lapos has könnyedén!

alakformálásfogyókúrahastorna
0

Írta:

1. tipp – 3 perces torna a feszes hasért Egy nőnek nem feltétlenül kell, hogy kockás-izmos hasa legyen. A téli falatozások közeledtével azonban érdemes kicsit jobban odafigyelni erre a testtájra. A most bemutatott 3 perces gyakorlatot minden nap, felkelés után végezd! Olvass tovább – katt ide! 2. tipp – Lapos hasat szeretnél? Kövesd szakértőnk tanácsát! Bár […]

1. tipp – 3 perces torna a feszes hasért
Egy nőnek nem feltétlenül kell, hogy kockás-izmos hasa legyen. A téli falatozások közeledtével azonban érdemes kicsit jobban odafigyelni erre a testtájra. A most bemutatott 3 perces gyakorlatot minden nap, felkelés után végezd!
Olvass tovább – katt ide!

2. tipp – Lapos hasat szeretnél? Kövesd szakértőnk tanácsát!
Bár rendszeresen sportolsz, a hasadon mégis marad egy kis – számodra feleslegnek tartott – háj? Egy nő bizony akkor kívánatos, ha nem lógnak ki a bordái, és van egy kis pocija – ez általános nézet a férfiak körében. Ha mégis szeretnéd ezt a kis zsírréteget ledolgozni, fogadd meg személyi edzőnk tanácsait!
Személyi edző szakértőnk tanácsát itt olvashatod!

0014479_1.jpg ()

3. tipp – Le az úszógumival! Villámgyakorlat 5 percben
Naponta érdemes a most bemutatott gyakorlatot elvégezned. Ezzel az egyszerű, karcsúsító tornával megszabadulhatsz a derekadra rakódott feleslegtől!
Tornázz most – katt ide!

4. tipp – Feszes has jógával
Nem csak unalmas felülésekkel lehet szexi hasat varázsolni a régi helyére. A jóga átmozgatja összes izmodat, javítja a vérkeringésed és növeli a szellemi teljesítőképességedet is. Feszesíts az alábbi három gyakorlattal.
Jógázz most, ha feszes hasat szeretnél – katt ide!

Képek forrása: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X