Főoldal > MOZGÁS > 4 tipp – Így fogyhatsz a szexszel

4 tipp – Így fogyhatsz a szexszel

diétafogyókúramozgásszex
0

Írta:

1. Tipp: Így dolgozz le 500 kalóriát, három pofonegyszerű módszer500 kalóriától megszabadulni nem emberfeletti teljesítmény – különösen akkor, ha mindehhez olyan ”mozgásformákat” választasz, amely nemcsak kikapcsolnak, de amelyeket még élvezel is…Lássuk, melyek ezek! – Katt ide!  2. Tipp: 5 napos diéta a jobb orgazmusértHa fogyni szeretnél sokféle diétából válogathatsz. Most olyan ételeket ajánlunk neked, amelyek nemcsak passzolnak fogyókúrás […]

1. Tipp: Így dolgozz le 500 kalóriát, három pofonegyszerű módszer
500 kalóriától megszabadulni nem emberfeletti teljesítmény – különösen akkor, ha mindehhez olyan ”mozgásformákat” választasz, amely nemcsak kikapcsolnak, de amelyeket még élvezel is…
Lássuk, melyek ezek! – Katt ide! 

2. Tipp: 5 napos diéta a jobb orgazmusért
Ha fogyni szeretnél sokféle diétából válogathatsz. Most olyan ételeket ajánlunk neked, amelyek nemcsak passzolnak fogyókúrás menüdbe, de segítségükkel még örömetelibbé varázsolhatod a kedveseddel eltöltött éjszakákat.
A diétáért katt ide!

0014766_1.jpg ()

 
3. Tipp: Szexelj és maradj egészséges!
Egy biztos: szerelmeskedni nemcsak a gyönyör miatt érdemes! A szex ugyanis pozitívan hat egész szervezetünkre: például erősíti az immunrendszert, csökkenti a stresszt és fogyaszt is….
Lássuk, miért is érdemes gyakran ágyba bújnod a kedveseddel! 

4. Tipp: 4 szexpozíció a formás alakért
Akármilyen hihetetlenül hangzik, de igaz – vannak olyan szexpozíciók, amelyek kifezetten formálják az alakot. Szex közben formáld a popsid, karcsúsodítsd a combod!
Lássuk, hogyan? – Katt ide!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X