Főoldal > MOZGÁS > Zsírégetés last minute – karácsonyig

Zsírégetés last minute – karácsonyig

hasmozgásszexi
0

Írta:

1. Bomba popsi karácsonyraTúl nagy, túl puha, formátlan – még mielőtt  sírva fakadnál popsid formája miatt, és azon töprengsz, hogy milyen ruhával leplezd majd az ünnepi vacsorán a domborulatokat, bújj tréningruhába, és kezdd el az alábbi gyakorlatot! Hidd el, a kitartásodnak meglesz az eredménye! – Katt ide! 2. Formáld a melled!Ne feledd! A dekoratív, mélyen dekoltált ünnepi felsők […]

1. Bomba popsi karácsonyra
Túl nagy, túl puha, formátlan – még mielőtt  sírva fakadnál popsid formája miatt, és azon töprengsz, hogy milyen ruhával leplezd majd az ünnepi vacsorán a domborulatokat, bújj tréningruhába, és kezdd el az alábbi gyakorlatot! Hidd el, a kitartásodnak meglesz az eredménye! – Katt ide!

2. Formáld a melled!
Ne feledd! A dekoratív, mélyen dekoltált ünnepi felsők mindent látni engednek! A melled formálására épp úgy időt kell szakítanod, mint a problémásabb testrészeidre. Gyakorlatunk egyszerű, hatékony, és ha napi rendszerességel végzed, nem kell majd szégyenkezned a szilveszteri partyn sem.- Katt ide!

0016232_1.jpg ()

3. Feszesítsd a hasad!
Télen hajlamosak vagyunk elfelejtkezni erről a problémás testrészről, mert ilyenkor sokkal egyszerűbb hatalmas pulóverek mögé rejteni azt, amin egy pici fölösleg is van. Vedd tudomásul: a pocakkal mostohán bánik a természet, ha nem fordítatsz rá kellő figyelmet. Az alábbi gyakorlat sokat segíthet abban, hogy amikorra kell, lapos hasat varázsolj magadnak! - Katt ide!

4. Formáld, feszesítsd a combod!
Ugye te is szeretnél vádlira simuló, szép bőrcsizmát, szexi harisnyát és ízléses szoknyát húzni az ünnepen? Ezt sajnos csak akkor tudod megvalósítani, ha a lábad annyira formás, hogy jól mutat rajta a csizma és nem feszül a zsírpárnákon a szoknya. A combról nehezen lehet ledolgozni a fölösleget, de az eredmény önmagért beszél majd. Láss hozzá! – Katt ide!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X