Főoldal > MOZGÁS > A legjobb zsírégető program hétvégére!

A legjobb zsírégető program hétvégére!

diétafogyókúramozgássportzsírégetés
0

Írta:

Aki egyszer volt Move Ya Day-en, bizonyára sosem felejti el azt a napot. Több mint ezer ember energiája lüktet a hatalmas térben a világ legelhivatottabb, trenddiktáló prezentereinek irányításával. Idén a Pasaréti Sportcentrumban dübörög az év legfergetegesebb aerobic-napja. Ismét a legkülönfélébb mozgásformákba kóstolhatunk bele, melyeket egyszerre négy színpadon mutatnak be az oktatók. Mindenki kedve szerint tombolhat […]

Aki egyszer volt Move Ya Day-en, bizonyára sosem felejti el azt a napot. Több mint ezer ember energiája lüktet a hatalmas térben a világ legelhivatottabb, trenddiktáló prezentereinek irányításával. Idén a Pasaréti Sportcentrumban dübörög az év legfergetegesebb aerobic-napja. Ismét a legkülönfélébb mozgásformákba kóstolhatunk bele, melyeket egyszerre négy színpadon mutatnak be az oktatók. Mindenki kedve szerint tombolhat az aerobic és dance aréna, a step hall, a wellness és workout studio és az elmaradhatatlan spinning club küzdőterén. A legnépszerűbb hazai prezenterek mellett a nemzetközi aerobic-világ igazi nehézsúlyú sztárjai vonulnak fel.

0016947_1.jpg ()

Itt lesz Didier Muamba, aki afro óráival arat állandó sikert és a dance regea királya, José Martinez. Mindenkit fel fog pörgetni a dance és step aerobic skandináv hőse, Fredrik Sjöberg, velünk lesz Stéphane Mignérat, aki Chicagótól Beijingig a fitneszrendezvények lelke, és persze nagy hazai kedvencünk, Füzessy Balázs sem maradhat ki. Garantáltan mindenkit meg fog izzasztani saját fejlesztésű High Intensity Trainingjével a londoni celebtréner, Fritzroy Gaynes, és az élsportolókat is edző Panos Pantas. Aki pedig a tudatos edzést a test, a lélek és a szellem harmóniájában képzeli el, a body art egyik megalkotójával, Robert Steinbacherrel relaxálhat és izzadhat egyszerre. A talpalávalóról élő DJ-show-k gondoskodnak ahol, az európai fineszrendezvények legkedveltebb lemezlovasai, Frank és Andy keverik a zenét. A Move Ya Day-ről idén sem távozhat senki üres kézzel, hiszen a fantasztikus élményen kívül rengeteg ajándékot is hazavihetnek a résztvevők. Ha mindez nem győzött meg arról, hogy az ötödik Nike Move Ya Day lesz az év aerobic-rendezvénye, akkor gyere el, és győződj meg róla magad!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X