Főoldal > MOZGÁS > Téged is táncba visz Szentgyörgyi Rómeó!

Téged is táncba visz Szentgyörgyi Rómeó!

diétamozgásSzentgyörgyi Rómeówellness
0

Írta: and

A hatszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok amikor éppen nem rendezvényről rendezvényre rohan, valószínűleg hazai gyógy- vagy termálvizeink egyikében piheni ki éppen munkája fáradalmát. „Imádom a wellness-szállodákat és kastélyszállókat, ősztől tavaszig minden hónapban szakítok időt arra, hogy egy hétvégét pihenhessek valamelyikben. Nem csak az izmaimnak és az ízületeimnek kedveznek, de mentálisan is jót tesznek ezek a […]

A hatszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok amikor éppen nem rendezvényről rendezvényre rohan, valószínűleg hazai gyógy- vagy termálvizeink egyikében piheni ki éppen munkája fáradalmát. „Imádom a wellness-szállodákat és kastélyszállókat, ősztől tavaszig minden hónapban szakítok időt arra, hogy egy hétvégét pihenhessek valamelyikben. Nem csak az izmaimnak és az ízületeimnek kedveznek, de mentálisan is jót tesznek ezek a pihentető kiruccanások. A Halak jegyében születettem, talán ezért kedvelem annyira a vízi sportokat is. Két éve vettem egy kajakot, amivel akár viharban is szívesen kievezek a Balatonra, persze csak a megengedett sávon belül lavírozva. Kevesen tudják, hogy mentő- és mesterbúvár is vagyok, és két éve egy amatőr csoportban a műugrás fortélyait is elsajátítottam. Ha esett, ha fújt, egész nyáron kitartóan jártam a tanfolyamra. Nagyon élveztem, hogy már egyszerűbb figurákat is képes vagyok kivitelezni. És ha már víz, akkor az aqua-aerobik sem maradhat ki a repertoáromból.”

Az aerobikoktató ötletekből él

Rómeó az utóbbi években feltűnt már szépségkirálynő választás zsűrielnökeként, életmódtanácsadóként, futáselemzőként, és persze gyakorta az egészséges életmódot népszerűsítő rendezvények sztárfellépőjeként is. Nem ritka, hogy hétvégente az ország egyik feléből a másikba rohan.

0019233_1.jpg ()

Június 6-án sem lesz ez másként, mindenesetre délelőtt a Wellness magazin aerobiknapján a Wellness-guru jelöltek előtt lép fel a Sportmax Hegyvidékben. „Nagyon jó és egyedi kezdeményezésnek tartom ezt a versenyt, hiszen a kevésbé prominens, de tehetséges oktatóknak is lehetőséget kell biztosítani arra, hogy a széles publikum megismerje őket. Bevallom, velem is előfordult már, hogy tanácsot kértem egy ifjú titántól, abban a témában, amiben ő volt a profi. Aztán ez a tanácsadás oda-vissza működött, amiben én voltam erős, abban ő kérte ki a véleményemet. Másfelől az aerobikoktató is ötletekből él, fontos, hogy folyamatosan képezzük magunkat, különben érdektelenné válunk a közönség számára.

Zenés ébresztő latin ritmusokkal

Rómeónak a Pécsi Sasok tagjaként szerencséje volt, hiszen tízéves versenyzői pályafutásuk alatt hozzászokott a színpadhoz. Az aerobikbajnok szerint egy aerobikprezenternek közvetlennek, bátornak és egy kicsit exibicionistának kell lennie, és bizony azt sem szabad szégyellni, ha olykor becsúszik egy baki. „Velem a mai napig előfordulnak apróbb hibák, például kihagy a mikrofon, vagy nem hallom rendesen a zenét. A rutin inkább azért kell, hogy mindig a közönség igényeihez tudjam alakítani a programot. Mindenesetre semmihez sem fogható érzés, amikor dübörög az egész csarnok. A június hatodikai rendezvény Rómeó latin aerobik órájával indul majd, ami állítása szerint felér majd egy zenés ébresztéssel. „Egy kolléganőm azt mondta egyszer, hogy a boksz-aerobik órák jobban állnak nekem” – mondja nevetve, majd hozzáteszi, hogy a résztvevők egy vidám, játékos, zsírégető hatású táncos órára számíthatnak, amely remek bemelegítés lesz a guru-jelöltek bemutatkozása előtt

Várunk téged is!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X