Főoldal > MOZGÁS > Így lehet szexi vádlid őszre!

Így lehet szexi vádlid őszre!

alakformálásmozgásvádli
0

Írta:

1. Tipp: Legyen 3 perced! Ehhez a gyakorlathoz semmi másra nem lesz szükséged csak egy székre és egy kis kitartásra. A gyakorlat nagy előnye, hogy bármikor és bármilyen helyszínen elvégezheted.  Mindössze három percet kell szánnod a gyakorlatra!A gyakorlat leírása- Katt ide! 2. Tipp: Bújj futócipőbe! Személyi edzőnk a vádliformálásnak eme hatékony és nagyon egyszerű módját ajánlja. Hallgass rá! […]

1. Tipp: Legyen 3 perced! 

Ehhez a gyakorlathoz semmi másra nem lesz szükséged csak egy székre és egy kis kitartásra. A gyakorlat nagy előnye, hogy bármikor és bármilyen helyszínen elvégezheted.  Mindössze három percet kell szánnod a gyakorlatra!
A gyakorlat leírása- Katt ide!

0014501_1.jpg ()

2. Tipp: Bújj futócipőbe! 

Személyi edzőnk a vádliformálásnak eme hatékony és nagyon egyszerű módját ajánlja. Hallgass rá! Az eredmény önmagáért beszél majd!
Lássuk, személyi edző szakértőnk véleményét a témában – Katt ide!

3. Tipp: Popsi- és vádliformálás egyben! 

Ezek a gyakorlatok azért jók, mert a vádli erősítése mellett a popsi izmait is hatékonyan átmozgatják. Ha szeretnél magadnak egy-két edzőtermi kört megspórolni, akkor kombináld a gyakorlatokat! Lássuk, milyen gyakorlatokat ajánl személyi edző szakértőnk!
A gyakorlatok leírása – Katt ide!

4. + 1 Tipp: Rövid a lábad? Figyelj az öltözködésedre!

A megfelelő esztétikai látványhoz bizony nem elég, ha csak a vádlidat varázsolod formássá! A ruhákat viselni is tudni kell – különösen akkor, ha rövid a lábad. Lássuk, ebben az esetben mire kell figyelned!
Öltözködési tanácsokért – Katt ide!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

turmixzsírégetés

Top 3 zsírégető turmix edzéshez

Írta:
9 napja 0

A mesterséges turmixokat igazi csodaszernek tartjuk, fogyaszt, vagy épp izmot épít, ráadásul nem macerás, csak fel kell oldani egy kis vízben vagy tejben, és már fogyasztható is. Azonban sokkal egészségesebb italt készíthetünk magunknak pár perc alatt, csak némi hozzávaló és egy botmixer kell hozzá.

Kövess Facebook-on!
X