Főoldal > MOZGÁS > Így lehet szexi vádlid őszre!

Így lehet szexi vádlid őszre!

alakformálásmozgásvádli
0

Írta:

1. Tipp: Legyen 3 perced! Ehhez a gyakorlathoz semmi másra nem lesz szükséged csak egy székre és egy kis kitartásra. A gyakorlat nagy előnye, hogy bármikor és bármilyen helyszínen elvégezheted.  Mindössze három percet kell szánnod a gyakorlatra!A gyakorlat leírása- Katt ide! 2. Tipp: Bújj futócipőbe! Személyi edzőnk a vádliformálásnak eme hatékony és nagyon egyszerű módját ajánlja. Hallgass rá! […]

1. Tipp: Legyen 3 perced! 

Ehhez a gyakorlathoz semmi másra nem lesz szükséged csak egy székre és egy kis kitartásra. A gyakorlat nagy előnye, hogy bármikor és bármilyen helyszínen elvégezheted.  Mindössze három percet kell szánnod a gyakorlatra!
A gyakorlat leírása- Katt ide!

0014501_1.jpg ()

2. Tipp: Bújj futócipőbe! 

Személyi edzőnk a vádliformálásnak eme hatékony és nagyon egyszerű módját ajánlja. Hallgass rá! Az eredmény önmagáért beszél majd!
Lássuk, személyi edző szakértőnk véleményét a témában – Katt ide!

3. Tipp: Popsi- és vádliformálás egyben! 

Ezek a gyakorlatok azért jók, mert a vádli erősítése mellett a popsi izmait is hatékonyan átmozgatják. Ha szeretnél magadnak egy-két edzőtermi kört megspórolni, akkor kombináld a gyakorlatokat! Lássuk, milyen gyakorlatokat ajánl személyi edző szakértőnk!
A gyakorlatok leírása – Katt ide!

4. + 1 Tipp: Rövid a lábad? Figyelj az öltözködésedre!

A megfelelő esztétikai látványhoz bizony nem elég, ha csak a vádlidat varázsolod formássá! A ruhákat viselni is tudni kell – különösen akkor, ha rövid a lábad. Lássuk, ebben az esetben mire kell figyelned!
Öltözködési tanácsokért – Katt ide!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X