Főoldal > MOZGÁS > Sztárok és újdonságok a Tesco FittArénán!

Sztárok és újdonságok a Tesco FittArénán!

fittarénajátéktesco
0

Írta:

A budapesti Papp László Budapest Sportaréna idén már negyedik alkalommal ad otthont a rendezvénynek, amelyen minden fitnesz-aerobik kedvelő megtalálja a kedvenc irányzatát. 4 teremben 40 különféle óratípust próbálhat ki az a várhatóan 4000 résztvevő, aki ott lesz az eseményen. A nagyszínpad programjában olyan sztárfellépők órái kaptak helyt, mint Katus Attila, Szentgyörgyi Rómeó, Tatarek Rezső, Varró […]

A budapesti Papp László Budapest Sportaréna idén már negyedik alkalommal ad otthont a rendezvénynek, amelyen minden fitnesz-aerobik kedvelő megtalálja a kedvenc irányzatát.

0022496_1.jpg ()

4 teremben 40 különféle óratípust próbálhat ki az a várhatóan 4000 résztvevő, aki ott lesz az eseményen. A nagyszínpad programjában olyan sztárfellépők órái kaptak helyt, mint Katus Attila, Szentgyörgyi Rómeó, Tatarek Rezső, Varró Gyula, Czanik Balázs, Schobert Norbi és Rubint Réka. Mindannyian nagyon készülnek az eseményre, hogy a legjobb formájukat, és tudásuk legjavát mutathassák be. A hazai sztárokon kívül pedig egy külföldi sztár fellépése is színesíti majd a programot. Tonkins Anderson egyenesen az Egyesült Államokból érkezik majd a Tesco FittAréna színpadára: Cher és Jennifer Lopez koreográfusa egy fergeteges táncos órát prezentál majd az összegyűlteknek.

A nagyszínpadon kívül SPINNING® terem, Mozgástrend különterem, Body&Mind különterem és Concept 2 Regatta várja a mozgásra éheseket. A SPINNING® teremben egész nap pörögnek majd a pedálok, a legjobb SPINNING® oktatók vezetésével. A Body&Mind és a Mozgástrend termekben pedig a legújabb fitnesz-aerobik irányzatokat lehet megismerni és kipróbálni – a kínálat nagy és változatos, mindenki találhat kedvére való és hangulatának megfelelő mozgásformát.

Az Életmód Expó és a Fitnesz Park pedig a korábbiakhoz hasonlóan idén is a legjobb újdonságokat sorakoztatja fel az egészséges életmódhoz kapcsolódóan.

Bővebb információ és jegyvásárlás: www.fittarena.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X