Főoldal > MOZGÁS > Krokodil miatt csúszott a vízi aerobic

Krokodil miatt csúszott a vízi aerobic

krokodilmozgássportvízi aerobic
0

Írta:

A másfél méteres váratlan vendégre a Howard Springs-i Holiday Park medencéjében találtak rá a takarítók, akik épp azon voltak, hogy megtisztítsák a vizet a levelektől a helybeli nők számára.  “Szokás szerint kimentünk a medencéhez, hogy ellenőrizzük, mert kedden és csütörtökön járnak a hölgyek vízi aerobikozni” – idézte a sajtó az intézmény vezetőjét.  A vízi tornára […]

A másfél méteres váratlan vendégre a Howard Springs-i Holiday Park medencéjében találtak rá a takarítók, akik épp azon voltak, hogy megtisztítsák a vizet a levelektől a helybeli nők számára. 

“Szokás szerint kimentünk a medencéhez, hogy ellenőrizzük, mert kedden és csütörtökön járnak a hölgyek vízi aerobikozni” – idézte a sajtó az intézmény vezetőjét. 

A vízi tornára vágyó hüllőhöz vadőrt hívtak, aki Johnson-krokodilként azonosította az állatot. Az ilyen krokodilok harapása ugyan csúnya, de csak ritkán halálos az emberek számára. 

Miután a vadőr “begyűjtötte” a hüllőt, kezdetét vehette a testedzés.

Forrás: MTI


További cikkeink a témában

BiotechUSAOczella Eszter

20 perc otthoni edzés a kerek popsiért

Írta:
0

Az alakformálás ősszel sem állhat meg, a feszes és kerek popsi egész évben divatos. Bármilyen formában is vagy, egészen biztos, hogy neked is jól jön majd Oczella Eszter, a BioTechUSA profi fitneszversenyzőjének 20 perces, kezdőknek ajánlott popsiformáló videós edzése, amit felszerelés nélkül, otthon is rendszeresen végezhetsz és akár már 4 hét alatt látványos változásokat érhetsz el. (X)

Kövess Facebook-on!
X