Főoldal > MOZGÁS > Így legyen csodás popsid!

Így legyen csodás popsid!

edzésfenékgyakorlatmozgáspopsi
0

Írta: and

A pasik köztudottan az elsők között  a gyengébb nem hátsóját nézik meg. Mielőtt még azt gondolnánk, hogy a férfiak szerint az izmosan kemény a tökéletes popsi, hát tévedünk. Persze ettől függetlenül többségük az arc után mégis erre kíváncsi, így semmiképpen sem szabad elhanyagolni. Azonban nem mindig jut időnk arra, hogy konditeremben izzadjunk, csakhogy a férfiszemek […]

A pasik köztudottan az elsők között  a gyengébb nem hátsóját nézik meg. Mielőtt még azt gondolnánk, hogy a férfiak szerint az izmosan kemény a tökéletes popsi, hát tévedünk. Persze ettől függetlenül többségük az arc után mégis erre kíváncsi, így semmiképpen sem szabad elhanyagolni. Azonban nem mindig jut időnk arra, hogy konditeremben izzadjunk, csakhogy a férfiszemek megakadjanak rajtunk. Ellenben van néhány módszer, amit akár otthon, akár munkában, vagy éppen útban a kettő között alkalmazhatunk, és semmibe sem kerülnek. Csak győzd begyűjteni az elismerő pillantásokat!

1. Gyaloglás

popsi2.jpg ()Gyalogolj, fuss, lépcsőzz! Nemcsak a popsi, de a láb formálására is kiválóak. Ne használd a liftet és ha nem szűk szoknyában vagy éppen, szedd nyugodtan kettesével a lépcsőt felfelé menet! Szorítsd össze a feneked és próbáld úgy tartani, miközben felfelé haladsz. Ugyanezt kipróbálhatod például amíg a buszra vársz: összeszorítod a popsid, majd néhány másodperc után kiengeded, és ezt megismétled párszor. A futás és a gyaloglás is formálja a feneket, de utóbbi közben szaporázd a lépteid, úgy hatásosabb.

2. Guggolás

Az egyik legjobb módszer a fenekünk feszesítésére a guggolás, amit, valljunk be, többségünk utoljára általános iskolában csinált. Itt az idő feleleveníteni a régi jó szokást. A gyakorlat közben szorítsd össze a feneked, majd nyomd hátra, mintha egy székre próbálnál leülni, közben a felsőtested tartsd egyenesen. Elég naponta néhányszor elvégezni, de nem árt óvatosan csinálni, ha térdfájós vagy.

3. Lábemelés

Mivel óránként nem árt felállni a gép elől és átmozgatni a testet, állj a széked mögé, majd emeld a lábadat oldalra és hátra. Ha ügyes vagy és nem kapaszkodsz, még eredményesebb lehet a gyakorlat. A hasizmod legyen megfeszítve, a popsidat pedig szorítsd össze, majd így emeld a lábad, de ne lendítsd, úgy nem hatásos. Majd válts lábat és csináld ugyanezt a másik oldalra is.

4. Csípőemelés és lábtolás

popsi3.jpg ()Ha reggel nem sajnálsz tíz percet egy kis tornára, kezdd a napot néhány fenékgyakorlattal. Feküdj a hátadra és emeld a csípőd úgy, hogy közben a fenekedet összeszorítod. Ezt követően állj térdelőtámaszban: ereszkedj négykézlábra, majd az egyik lábadat behajlítva told felfelé úgy, hogy a talpad a plafon felé nézzen. A sok apró mozdulat remekül formálja a popsit.

Hotel Bonvino Wine & Spa – Éld át Badacsonyt!

Ha nyaralásra, hosszú útra készül

Öveket becsatolni, irány a tenger!

Így győzd le az allergiát!

Sport vagy sör? Jöhet mindkettő!

Vigyázz, kész, fesztivál!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X