Főoldal > MOZGÁS > Így őrzi mesés alakját a szépséges modell, Audrina Patridge

Így őrzi mesés alakját a szépséges modell, Audrina Patridge

diétafogyókúragyorsétteremjoghurt
0

Írta: and

Audrina Patridge neve talán számodra is a The Hills című valóságshow-ból lehet ismerős, de neki is sikerült az, ami például Kim Kardashiannek: valóságshow szereplőből sikeres modellé, illetve színésznővé vált. A csinos sztárt persze nemcsak munkájáról, hanem elképesztő alakjáról is gyakran kérdezik. Ő pedig általában egyszerű választ ad a kérdésekre: szerinte nincs itt semmiféle titok, egyszerűen […]

Audrina Patridge neve talán számodra is a The Hills című valóságshow-ból lehet ismerős, de neki is sikerült az, ami például Kim Kardashiannek: valóságshow szereplőből sikeres modellé, illetve színésznővé vált.

A csinos sztárt persze nemcsak munkájáról, hanem elképesztő alakjáról is gyakran kérdezik. Ő pedig általában egyszerű választ ad a kérdésekre: szerinte nincs itt semmiféle titok, egyszerűen csak megpróbál a lehető legegészségesebben élni.

A 26 éves Audrina számára ez részben azt jelenti, hogy jó ideje lemondott gyorséttermi kedvenceiről, és ezek helyett inkább egy ételszállító cégtől rendel egészséges és vitamindús ételeket. Így nemcsak abban lehet biztos, hogy nem kell bajlódnia az ételek elkészítésével, hanem a főétkezések minőségében és a kalóriák számának megtartásában is.

A csinos sztár egy nap körülbelül 1250 kalóriát fogyaszt. Reggelire zabkását és egy fél friss gyümölcsöt eszik, ebédre pulykahúsos, zöldséges tekercset friss salátával, vacsorára pedig sovány steaket friss zöldségekkel.

Audrina számára nemcsak a főétkezések betartása nagyon fontos, hanem az is, hogy soha ne éhezzen meg túlságosan. Ezért általában tízóraizik és uzsonnázik is, ilyenkor általában egy müzliszeletet majszol, vagy alacsony zsírtartalmú vaníliás joghurtot kanalaz el.

audrina2.jpg ()Az edzést sem szívesen hagyja ki, hiszen örökmozgó típus. Ezért szinte természetes számára, hogy a hét 5 napján sportol valamit: nagyon táncolni, de a szabadban is végezhető mozgásformák az igazi kedvencei, mint például az úszás, a röplabda vagy a túrázás.

Az edzőtermet is lelkesen látogatja: ott változó gyakorlatokat, például guggolást, kitörést és felüléseket csinál. Ha viszont erre nincs ideje, egyedül is remekül tud edzeni. Ez súlyzós gyakorlatokból, illetve az ellipszistréneren végzett 15-20 percnyi intenzív mozgásból áll.

„Otthon is mozgok. A tévé előtt emelgetem a kétkilós súlyzóimat, vagy guggolást és guggolásból felugrásokat csinálok” – árulta el a valóságshow szereplőből lett csinos világsztár.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Itt a Vitálkonyha, teszteld! 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X