Főoldal > MOZGÁS > Valeria Mazza négy gyerek után is szupercsinos

Valeria Mazza négy gyerek után is szupercsinos

diétafogyókúrasportúszás
0

Írta: and

Egy 1996-os Sports Illustrated kiadvány címlapján Valeria Mazza bikiniben pózolt a szupermodell Tyra Banks-szel, és mi tagadás: igen szexi látványt nyújtottak. Azóta Valeria négy gyereket szült, de csodálatos alakját sikerült megőriznie, amit néhány hete egy uruguayi strandon bárki megtekinthetett. A modellt 16 évesen fedezte fel egy olasz fodrász, ám a szupermodellek sorába a már említett […]

Egy 1996-os Sports Illustrated kiadvány címlapján Valeria Mazza bikiniben pózolt a szupermodell Tyra Banks-szel, és mi tagadás: igen szexi látványt nyújtottak. Azóta Valeria négy gyereket szült, de csodálatos alakját sikerült megőriznie, amit néhány hete egy uruguayi strandon bárki megtekinthetett.

A modellt 16 évesen fedezte fel egy olasz fodrász, ám a szupermodellek sorába a már említett fotó repítette. Többek közt a Guess és a Victoria’s Secret modellje volt, de fellépett a kifutón Armaninak, Cavallinak és Valentinonak is.  A Glamour, az Elle és a Vogue címlapján is tündökölt már. 1998-ban aztán férjhez ment egy argentin üzletemberhez, és szült három fiút, valamint egy lányt.

Azon irigylésre méltó nők közé tartozik, akiknek nem kell túl sokat tenniük alakjukért. Elmondása szerint nincs különösebb napi rutinja, nem ragaszkodik semmilyen mozgásformához, akár hetek is eltelhetnek úgy, hogy nem csinál semmit. Persze azzal tisztában van, hogy némi sport kell, ezért időnként egy kis tornára ráveszi magát, amitől jó kondiban maradhat. Néha futni is elmegy, valamint az utóbbi időben rákapott a teniszezésre.

valeria3.jpg ()Egyik kedvenc időtöltése azonban az úszás, ami formában tartja testét. Ez a mozgásforma tényleg minden egyes izmot terhel egyszerre. Az alsó- és a felsőtest egyaránt dolgozik, ahhoz pedig, hogy a vízen tudjon maradni a hát- és hasizmok tartóerejére is szükség van. Emellett a vízbe merülés a légzésre is jó hatást gyakorol, szabályozza azt, sőt „tréningezi” a légzőrendszert.

„Valójában nem hiszek abban, hogy egy modellnek kórosan soványnak kell lennie. Én mindig jól éreztem magam így a bőrömben” – nyilatkozta az olasz Stile magazinnak. Az étkezésére igyekszik odafigyelni, de nem hisz az éhezésben. A böjt időnként szükséges, de csak ésszerű határok közt.  Töredelmesen bevallotta: imádja a gyorsételeket, a tésztákat mozzarellával és a fagyit. Igyekszik mértékletesen fogyasztani mindegyiket. Reggelire általában grapefruitlevet iszik, hiszen ez remek zsírégető, a kedvenc itala pedig a mate tea, ami csökkenti az étvágyat, és felgyorsítja az anyagcserét.

Azért a szupermodellekkel is előfordul, hogy felszalad néhány kiló. Ha ez több, mint kettő, akkor ráerősít az edzésekre, és visszavesz az ételekből is. Ilyenkor kis adag csirkét vagy halat eszik zöldséggel, salátával, és teljesen mellőzi a lisztet, valamint az édességet.

Valeria Mazza divat tippje

“A hétköznapokon nem baj, ha csupán egy farmerban és pólóban jársz, de sose felejts el három dolgot, ha öltözködsz: a korodat, a személyiségedet és a stílusodat. Sokkal fontosabb azt tudni, hogy mit mivel hordhatsz, mi áll jól neked, mint az, hogy vagyonokért ruhákat vásárolj.” 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X