Főoldal > MOZGÁS > 6 élvezetes módszer, hogy gyorsan lefogyj nyárra

6 élvezetes módszer, hogy gyorsan lefogyj nyárra

diétafogyásmozgásforma
0

Írta: and

1. Capoeira A capoeira egy brazil mozgásforma, amit a harcművészetek, az akrobatika, a tánc és a zene kombinációján alapszik. A gyökerei az afrikai és a brazil történelemből fakadnak, tehát nem egy átlagos sportról beszélünk. Ha készen állsz kipróbálni a komplex mozdulatokat a magas rúgások, ütések, valamint a folyamatos mozgás és tánc mesteri elegyével, akkor a […]

1. Capoeira

A capoeira egy brazil mozgásforma, amit a harcművészetek, az akrobatika, a tánc és a zene kombinációján alapszik. A gyökerei az afrikai és a brazil történelemből fakadnak, tehát nem egy átlagos sportról beszélünk. Ha készen állsz kipróbálni a komplex mozdulatokat a magas rúgások, ütések, valamint a folyamatos mozgás és tánc mesteri elegyével, akkor a capoierát neked találták ki.

2. Kettlebell

A hagyományos kardio edzésedet spékeld meg egy kis kettlebell-lel. Így hatékonyan feldobhatod a monoton edzéseket, és két legyet üthetsz egy csapásra, ugyanis a kettlebell az összes izmodat erősítősíti, miközben zsírt égetsz.

3. Falmászás

Ha már unod a hagyományos edzésformákat, dobd fel magad egy izgalmasabb sporttal, mint amilyen a beltéri falmászás. Tarts egy kis szünetet az edzőtermi ellipszistréneren vagy a futópadon, és irány a fal! Ha már nagyon jól megy a mászás, kipróbálhatod élesben is (természetesen csak professzionális segítséggel és megfelelő felszereléssel).

elvezet2.jpg ()4. Balett

A “Fekete hattyú” után úgy érzed, te is balettozni szeretnél? A balett által ihletett mozgásformák segítenek elérni az áhított balerina-vonalakat. Nem is gondolnád, hogy a balett milyen kőkemény edzést jelent: a talajgyakorlatok segítenek a rugalmasság és a megfelelő testtartás elérésében, valamint az egyensúly, az erő és a gyorsaság fokozásában.

5. Kardio Kickbox

Vedd a hagyományos kickbox mozdulatokat és kombináld őket a dinamikus futó-mozdulatokkal, tekerd fel a hangerőt a maximumra és máris megkapod a kardio kickboxot. Nem csak a munka alatt felgyülemlett stresszt vezetheted le, hanem a legelképesztőbb testet is megszerezheted ezzel a magas intenzitású edzésformával.

6. Rúdtánc

Engedd szabadjára a benned lakozó vad énedet, ugyanakkor formáld a tested tökéletesre. A rúdtánc, vagy a “sztriptíz” edzések szórakoztató lehetőséget nyújtanak a nők számára, hogy kicsit elengedjék magukat, és megszabaduljanak a mindennapos gondoktól azáltal, hogy rövid időre egzotikus táncosok lehetnek. A rúddal végrehajtott gyakorlatok az egész testet erősítik, a karokat, a hasat és a lábakat is beleértve. És ki az, aki ne akarná kipróbálni ezt az érzéki és szexi táncot?

Fotó: Profimedia – Red Dot

Légy magabiztos nő, kívülről – belülről!

Legyél két hét alatt bomba nő!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X