Főoldal > MOZGÁS > Hollywoodi sztártrénerek legjobb tippjei

Hollywoodi sztártrénerek legjobb tippjei

edzőkjógasztársztártrénerek
0

Írta: and

Tara Stiles az elengedésről: Egy ászana tökéletesítésétől a matrac csúszkálásáig a jóga számos stresszfaktort rejt magában. Pedig a stressz épp az ellenkezője annak, amit jóga közben éreznünk kellene – mondja Tara. A jóga lényege a feszültség levezetése, melynek legegyszerűbb módja, ha a légzésünkre figyelünk. Minden belégzéssel belülről tágul a testünk és a tudatunk. A mély […]

Tara Stiles az elengedésről: Egy ászana tökéletesítésétől a matrac csúszkálásáig a jóga számos stresszfaktort rejt magában. Pedig a stressz épp az ellenkezője annak, amit jóga közben éreznünk kellene – mondja Tara. A jóga lényege a feszültség levezetése, melynek legegyszerűbb módja, ha a légzésünkre figyelünk. Minden belégzéssel belülről tágul a testünk és a tudatunk. A mély ki- és belégzés könnyebbé kellene, hogy tegye a gyakorlatokat – csak semmi szenvedés, erőlködés, mindent lassan, lassan, lassan. Ha ez mégsem segítene, a galamb póz biztosan megnyugtat.

Gunnar Peterson a célkitűzésről: Ha minden egyes alkalommal ugyanannyi kilométert futsz le a futópadon, sosem jutsz előrébb. Gunnar, amikor kidolgozza sztár kliensei edzéstervét, olyan célokat tűz ki, amelyek valódi kihívást jelentenek. Fogadd meg a tanácsát, és ne állj meg annál a pontnál, amit az előző edzés alkalmával sikerült elérned. Emeld tovább a szintet! Állíts fel nagyobb, hosszabb távú célokat, és jutalmazd meg magad valamivel, ha sikerült elérned őket – ez a leghatékonyabb módja annak, hogy motivált maradj.

edzo2.jpg ()

Gunnar Peterson és Katie Cassidy

Harley Pasternak a nyitottságról: Harley szerint sok nagyon egészséges ételtől fosztjuk meg magunkat, ha nem lépünk túl az (ország)határainkon. Ne ragadj le a nemzeted fogásainál, légy nyitott, egyél görög joghurtot, japán tofut, svéd rozskenyeret, és meglátod, mennyi izgalmas, tápláló, karcsúsító finomság létezik. Tudj meg többet Harley 5 faktoros diétájáról.

Tracy Anderson a trendi fitnesz cuccokról: Tracy nagyon jól tudja, hogy egy cuki, divatos fitneszszerelés remekül motiválhat, hogy felemeld a popsid a kanapéról, és belibbenj a fitneszterembe minden héten háromszor. A trendi alatt pedig nem mást ért, mint hogy „puha, különleges és szexi.” Ha ezen áll vagy bukik a dolog, akkor irány a pláza, és újíts be valami szuper darabra!

Valerie Waters az egészséges táplálkozásról: Egyetértünk Valerie-vel abban, hogy: „Ha egy élelmiszer összetevői között olyasmit vélsz felfedezni, amit nem ismersz, vagy nem tudod kiejteni a nevét, akkor jobban teszed, ha visszateszed a polcra.” Kövess olyan egészséges étrendet, ami bővelkedik teljes kiőrlésű, természetes összetevőkben – minél frissebb, annál jobb.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Ég a gyomrod? Folyton éhes vagy? Itt a megoldás!

Látványos loknik könnyen és gyorsan


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X