Főoldal > MOZGÁS > Kipróbálod? 5 popkultúra inspirálta edzéstípus

Kipróbálod? 5 popkultúra inspirálta edzéstípus

edzésgyakorlatmozgástánc
0

Írta: and

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed!  Az éhezők viadala Ha az életedért kell küzdeni, akkor semmi más nem számít, beleadsz anyait-apait. Engedd felszínre törni a benned rejlő Katniss Everdeent, Suzanne Collins Az éhezők viadala című trilógiájának vad hősnőjét. Ehhez a legmegfelelőbb sport az íjászat! Szépen […]

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed! 

Az éhezők viadala

Ha az életedért kell küzdeni, akkor semmi más nem számít, beleadsz anyait-apait. Engedd felszínre törni a benned rejlő Katniss Everdeent, Suzanne Collins Az éhezők viadala című trilógiájának vad hősnőjét. Ehhez a legmegfelelőbb sport az íjászat! Szépen formálja a hátad és a karodat is, javítja a testtartást, arról nem is beszélve, hogy a léleknek is kifejezetten jót tesz. Ha az íjászat annyira nem a te asztalod, akkor TRX-el is szert tehetsz olyan erőnlétre és kitartásra, mint Katniss Everdeen a híres moziban.

Wellness Cafe tipp: http://ijasz.lap.hu/

Gettómilliomos

A Gettómilliomos bemutatása óta Bollywood és az indiaiak jellegzetes, energikus táncstílusa hatalmas népszerűségre tett szert, szinte az egész világon. A legklasszabb irányzatokban ötvöződnek a hastánc, a hip-hop, a jazz és a tradicionális indiai mozdulatok. Ha ellátogatsz egy ilyen órára, remekül fogsz szórakozni, és közben csak úgy olvadnak majd le rólad a kilók!

Wellness Cafe tipp: http://indiaitanc.lap.hu/

kiprobalod2.jpg ()Gladiátor

Nem csoda, hogy a Gladiátort nézve, Russel Crowe láttán sokaknak hevesebben ver a szíve, de a harcosokra jellemző edzés hatására is szinte biztos, hogy levegő után fogsz kapkodni. A gladiátor harcokat felelevenítő edzéseken különféle feladatokat kell teljesíteni bizonyos időintervallumon belül, és ha eljutsz a megadott szintre, vizsgát is tehetsz, amelynek során az állóképességed is megmérettetik. Akinek töriből a római kor volt a kedvenc témaköre, az feltétlenül próbálja ki ezt az irányzatot.

Lady Gaga

Nem probléma, ha nem tudsz úgy énekelni, mint Amerika egyik legbefolyásosabb énekesnője; edzőtermet nem igénylő, rém egyszerű edzéstervét nyugodtan kipróbálhatod, amelyet egyébként a sztáredző Harley Pasternak állított össze számára. Csupán öt gyakorlatról van szó (amit viszont hat sorozatban, 20 ismétléssel teljesít), ezzel Lady Gaga az egész testét átmozgatja.

Lássuk a gyakorlatokat:

– 6 sorozat, 20 ismétlés: a fejed felé emelt súlyzókat engedd hátrafelé úgy, hogy a könyöködet hajlítod, de a felkarod derékszögben marad (ez a gyakorlat a tricepszedet erősíti)

– 6 sorozat, 20 ismétlés: lábbal biciklizés felülés közben

– 6 sorozat, 20 ismétlés: fordított kitörés (hátra felé törj ki)

– 6 sorozat, 20 ismétlés: keresztező kitörés (szintén hátrafelé, csak most átlós irányba törj ki)

– 6 sorozat, 20 ismétlés: oldalsó karemelés súlyzóval

I’m sexy and I know it

Ha téged is hatalmába kerített a LMFAO gigaslágere, akkor próbáld ki a dal inspirálta edzéstervet is. A Bodyrock.Tv gyakorlataival (ahol emellett számos más fantasztikus és szuperhatékony edzést is találsz) te is hamar elérheted az igazi bikinialakot (csak úgy, mint a „party rockerek”).

Végezd el a 15 perces edzést mindennap: néhány gyakorlatot variálnak benne, amivel  valamennyi izomcsoportot megdolgoztathatod.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Megérkeztek a NIVEA Q10PLUS arcápoló termékcsalád legújabb tagjai!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X