Főoldal > MOZGÁS > 10 perc a csodás lábakért

10 perc a csodás lábakért

egészségfitneszgyakorlatmozgás
0

Írta: and

A most következő gyakorlatokat Petra Kolber sztáredző Elegant Strength (Elegáns erőnlét) című sikerkönyvé

A most következő gyakorlatokat Petra Kolber sztáredző Elegant Strength (Elegáns erőnlét) című sikerkönyvéből lestük el neked. Ha heti 3-4 alkalommal (némi kardióval kiegészítve) becsületesen elvégzed őket, az edzőnő ígéri: olyan virgácsaid lesznek, amilyeneket a Victoria’s Secrets angyalai is megirigyelnének.

torna1.jpg ()A prímabalerina

Állj kisterpeszbe, karok magad mellett kinyújtva. Majd helyezd a súlyod a bal lábadra, a jobb lábadat kinyújtva emeld fel oldalirányba, és tartsd meg 10 másodpercig, miközben a karodat összefonod a mellkasod előtt. Ismételd 5-ször.

torna2.jpg ()A Hattyúk tava

A bal lábadat tarts nyújtva, a jobb talpad pedig behajlítva támaszd a bal térdedhez. A karjaidat kinyújtva emeld magasra, majd fél lábbal állj lábujjhegyre, és ereszkedj vissza. Ismételd meg 12-szer mindkét lábbal.

torna3.jpg ()Törj ki

Állj kisterpeszbe, a karodat engedd magad mellé. A bal lábaddal lépj ki előre, és hajlítsd be a térded, miközben a karjaidat magasra nyújtod a füled mellett, majd térj vissza az alappozícióba, és válts lábat. Ismételd meg mindkét oldalra 5-ször.

torna4.jpg ()Még egy kis balett

Állj a bal lábadra, a jobbat pedig nyújtsd ki hátrafelé. A két karodat is tartsd kinyújtva oldalirányban. Feszítsd meg a lábizmaid, és tartsd ezt a pózt 10 másodpercig, aztán ugyanezt a másik lábbal. Ismételd mindkét oldalra 5-ször.

torna5.jpg ()Csak egyenesen

Ülj le a földre, és összezárva nyújtsd ki a lábaidat magad előtt. A kezeddel támaszkodj meg magad mellett a padlón, aztán feszítsd vissza a lábfejed, és tartsd meg a pozíciót 10 másodpercig. Ismételd 5-ször.

torna6.jpg ()Híd a szép lábakért

Ülj a földre, a lábaidat nyújtsd ki magad előtt. A kezeiddel támaszkodj meg a hátad mögött (karok nyújtva), majd emeld fel a csípődet, és támaszkodj a sarkadra úgy, hogy a tested egyenes hidat képezzen. Aztán lassan emeld fel a jobb lábad, tarts meg néhány másodpercig, és tedd vissza a padlóra, majd hajtsd végre ugyanezt a ballal is, végül ereszkedj vissza a kezdő pozícióba. Végezd el a gyakorlatot mindkét láb emelésével 5-ször.

Fotó: Pinterest


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X