Főoldal > MOZGÁS > Webtévétorna: használd ki az internet kimeríthetetlen tárházát!

Webtévétorna: használd ki az internet kimeríthetetlen tárházát!

egészségfitnesz
0

Írta:

Ha már unod az összes otthoni fitnesz-DVD-det, segít az internet: a világháló tele van jobbnál jobb

Ha már unod az összes otthoni fitnesz-DVD-det, segít az internet: a világháló tele van jobbnál jobb ingyenes fitneszvideókkal.

Lazulni vágyóknak

Ha jógával vagy pilatesszel szeretnél kikapcsolni, és formálnád az alakod is, íme a neked való oldalak.

– A Yogayak.com-on számtalan jógaórát találsz: kezdőknek és haladóknak szóló programok, egyes testtájakra koncentráló gyakorlatsorok várnak, de akár hangulatjavító ászanákat, illetve meditációs videókat is kipróbálhatsz, csak győzd kiválasztani a megfelelőt! Ha relaxálni szeretnél, ahhoz is találsz aláfestő „zenét” vízcsobogás, esőkopogás és cicadorombolás formájában.

– A Squidoo.com/free-pilates-videos-online oldalon linkgyűjteményt találsz, melyek segítségével 25 kezdő és haladó pilatesvideót érhetsz el könnyedén. Sok köztük a teljes testet átmozgató program, de ha csak egy-egy testrészedre koncentrálnál, számos popsit, hasat, combot formáló programot is lelsz.

Táncos lábú csajoknak

Imádsz futni, táncolni, ugrálni, pattogni, és mindent beleadsz, ha edzésről van szó? Válassz magadnak netes kardiotréninget!

– Ropd Keaira LaShae-vel! Keresd meg a Superherofitnesstv csatornát a YouTube-on, indítsd el a zenét, és próbáld ki a zumbát, a hiphopot, a booty popot, a reaggae dance-et, vagy rázz szexi táncot edzés gyanánt.

– Kőkemény bootcamp, izzasztó dance és egyéb kardióedzések videói várnak a BeFit YouTube csatornáján. Írd a keresőbe a BeFit szót, és azonnal indulhat a zsírégetés és alakformálás!

Kütyüfüggőknek

Olyan edzésprogramra vágysz, amit könnyen elérhetsz az okostelefonodon? Próbáld ki ezeket az ingyenes alkalmazásokat!

– Nike Training Club: Komplett edzések a teljes testre vagy az általad választott testrészre, kezdő, középhaladó és haladó szintekkel. 

– Daily Workouts: Mindennap más-más gyakorlatsorral mozgathatod meg a tested videós utasítások segítségével. Hasonló alkalmazások a Daily Butt, Leg, Ab, Arm és Cardio elnevezésű appok.

A cikk folytatását elolvashatod a legújabb Maxima magazinban!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X