Főoldal > MOZGÁS > Fesztiválozz az edzőteremben!

Fesztiválozz az edzőteremben!

edzésegészségfesztiválfitneszmozgássport
0

Írta: and

Javában tombolt a fesztiválszezon és a kánikula – nem csoda, hogy nem sok kedved volt edzeni. Lassan viszont

Javában tombolt a fesztiválszezon és a kánikula – nem csoda, hogy nem sok kedved volt edzeni. Lassan viszont lecsengenek a nyári bulik, a hőmérséklet is elviselhetőbb, így ideje újra visszaszokni a sportoláshoz. Ha megfogadod tippjeinket, az edzéseid is igazi fesztiválhangulatban telhetnek, így még a nyár végét is könnyebben viseled majd.

Dobd fel az edzéscuccod!

neon2.jpg ()Szerencsére a sportöltözet-gyártók már rég túlléptek a hagyományos tréningruha összeállításokon, így mindenki talál ízlésének és hangulatának megfelelőt. Mit szólnál egy lazább, neonszínű felsőhöz, különleges esésű nacihoz vagy egy fémesen csillogó sporttáskához? De ha kedved van, akár flitterekkel is feldobhatod a megszokott pólódat. Csak arra figyelj, hogy olyan helyre varrd őket, ahol nem zavarnak a mozgásban.

Pörgesd fel a ritmust!

Edzés közben is felidézheted a nyár slágereit és a legemlékezetesebb bulikat, ha készítesz egy új tracklistet a telefonodra vagy mp3-lejátszódra. A pörgős zene hatására biztosan nagyobb erőbedobással edzel majd, és még a kedved is jobb lesz. Már válogasd szét előre: milyen számokra szeretnél futni, kardiózni, és mik illenek inkább az erősítő gyakorlatokhoz.neon3.jpg ()

 

Készülj úgy, mint egy bulira!

Persze a sminkelés már túlzás lenne, de azért egy vagány frizura az edzőteremben is belefér. Sőt, ha nem lestrapáltnak, hanem csinosnak érzed magad, az edzés is könnyebben megy majd! A lényeg, hogy a hajad ne zavarjon mozgás közben, és jól tartson, ne kelljen igazgatnod. Ha rövid a hajad, kedvenc hippi stílusú hajpántoddal is feldobhatod a frizurád. Ha hosszú hajkoronával büszkélkedhetsz, akkor pedig próbáld ki a szuperegyszerű, mégis látványos kötélfonást!

Íme egy kis segítség a fonáshoz. Persze a legjobb, ha először lófarokba fogod a hajad, így nem tapad majd a nyakadhoz akkor sem, ha megizzadnál.

Fotó: Pinterest, Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X