Főoldal > MOZGÁS > Alakformálás: 5 gyakori nem reális célkitűzés

Alakformálás: 5 gyakori nem reális célkitűzés

alakformálásedzésegészségfitneszmozgássport
0

Írta: and

Az „ideális számok” a szemünk előtt lebegnek, és mi el szeretnénk érni őket. Érdemes

Az „ideális számok” a szemünk előtt lebegnek, és mi el szeretnénk érni őket. Érdemes azonban finomítani a céljainkat, elfogadni a genetikát és a csontjaink szerkezetét. Maradj mindig a realitás talaján!

Combok közti rés

Sem a diéta, sem az edzésterv nem fogja megváltoztatni a csontozatodat. Ezt nem tudod irányítani. Általában a nők, akiknek összeér a combjuk, meghatározott övvonallal rendelkeznek. A legtöbb, amit tehetsz, hogy kihangsúlyozod a természetes homokóra alakodat. Mondj le a skinny nadrágokról, és viselj ejtett nyakú felsőket ceruzaszoknyával. Garantáltan bomba hatást kelt!

Kockás hasizom

Ha a genetika nem akarja, soha nem lesz kockás a hasad. Maximum egy nagy kockád lesz, ha túl sokat szedtél fel. A körte alakú hölgyek hasra, csípőre és combra híznak, de ne aggódj, néhány jól megválasztott ruha csodákra képes! A derékban csavart darabok, a V-alakú nyakkivágás és a hosszanti csíkozás meghozza a várt eredményt.

blb.jpg ()Tónusos karizmok

Hiába szeretnél a női Schwarzenegger lenni, ha egyszerűen nincs benned elég tesztoszteron ahhoz, hogy testépítő karjaid legyenek. A túlzásba vitt edzés sérüléshez fog vezetni, nem pedig Madonna-féle izomzat kialakulásához. Érdemes inkább az öltözködéssel optikailag szélesíteni a vállaidat: a szélesebb vagy mélyebb dekoltázs sokat segíthet.

Horpadt has

Gondolj bele, mi van a gyomrodban: a beleid, amelyek feltöltődnek az élelmiszerekkel vagy szimplán a levegővel, és akkor is kidudorodik a hasad, amikor menstruálsz. Ráadásul, ha nem eszel kielégítően, a körmeid törékennyé válnak, a hajad kihullik, mert nem kap a szervezeted megfelelő mennyiségű tápanyagot. Nem éri meg. Inkább viselj átlósan megköthető, szuper karcsúsító ruhákat, de lehetnek átlósak a minták, varratok is. De választhatod a mell alatt szűkülő darabokat is.

Keskeny csípő és kis fenék

Míg Jennifer Lopez, Kim Kardashian és Christina Hendricks már előkészítette az utat a nőies nők számára, sokan még mindig Cameron Diaz keskeny csípőjét és kis fenekét szeretnék magukénak tudni. Pedig ha biológiailag nem úgy vagy programozva, nem tudsz mit tenni. Hiába erősíted a fenekedet, akkor is alma vagy körte alakú maradsz. Persze az edzést nem szabad elhanyagolni, de ne legyenek túlzott elvárásaid. Öltözködéssel sokat javíthatsz a helyzeten: a farmered fenekén mindig legyenek hátsó zsebek, de vigyázz, inkább a felső részen! Tiéd még az összes magas derekú ruha, amely kiemeli a csípőd természetes, gyönyörű vonalát.

Fotó: Pinterest


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X