Főoldal > MOZGÁS > Eddz rossz időben is vidáman!

Eddz rossz időben is vidáman!

edzésegészségfitneszsport
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! Tavasszal és nyáron imádsz

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

Tavasszal és nyáron imádsz sportolni, de a borongós napokon semmi kedved hozzá? Ezzel bizony nem vagy egyedül, az őszi depressziós időszak mindenki lelkesedését megtépázza. A szabadban már nem igazán lehet edzeni, mert nemcsak hideg, hanem sötét is van reggelente és esténként, edzőterembe pedig sokan nem szeretnek járni, vagy éppen nincs is a közelükben. Az egyetlen megoldás, ha a négy fal között folytatod az edzéseket. Ezért most összegyűjtöttünk néhány hangulatjavító tippet, amikkel az otthoni edzéseket is izgalmassá varázsolhatod.

Próbálj ki új edzésformákat – akár ingyen!

Az interneten nem csak a legújabb diéták után kutathatsz, hanem rengetegféle tornavideót is találhatsz. A youtube-on szinte az összes sztártréner videóját megtalálhatod, de léteznek kifejezetten online edzésre szakosodott portálok is, mint például a fitvideo.hu, ahol a kardiótól elkezdve az izomerősítő órákig mindenféle edzéstípust megtalálsz. Ha pedig inkább jógázni szeretsz, akkor kattints a www.doyogawithme.com-ra-ra! Így még próbaórára se kell elmenned, otthon akár mindennap másmilyen óratípust tesztelhetsz.

Használd a technika vívmányait!

Az okostelefonod, tableted vagy smart tévéd is használhatod az otthoni edzések során. Ma már minden ilyen készülékre letölthetsz fitnesz applikációkat: edzésterveket, étrendeket, kalóriaszámlálókat, oktató videókat. A legjobb, hogy az alkalmazások nagy része teljesen testreszabható, így gyakorlatilag lesz egy saját személyi edződ, ami ráadásul mindig kéznél van. Sőt egy Wii készülékkel is meglepheted magad, amihez számos fitnesz program kapható, amikkel garantáltan jókedvűen telik majd az otthoni edzés.

otthon2.jpg ()Rendezz be egy fitneszsarkot!

Teremtsd meg otthon is egy konditerem hangulatát, hogy amikor elvonulsz edzeni, tényleg csak a gyakorlatokra koncentrálj. Persze a házi fitnesztermet kevesen engedhetik meg maguknak, de nem is kell egy teljes szobát és egy havi fizudat beáldoznod, az is elég, ha kialakítasz egy fitneszsarkot. A hálóban vagy nappaliban is könnyen berendezheted: gyűjtsd oda az edzéshez szükséges felszerelésedet (súlyzók, matracok, labdák, hasonlók) és tegyél ki a falra inspiráló képeket és idézeteket.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X