Főoldal > MOZGÁS > Kényeztető élmények a Buda Massage & Fitnessben!

Kényeztető élmények a Buda Massage & Fitnessben!

edzésfitneszmasszázsszemélyi edzésszépségszalon
0

Írta:

A Kolosy tér szívében található kedves kis szalon nemcsak a nagyközönség szívét dobogtatja meg, de rendszeresen vendégül lát olyan hírességeket is, akik kifejezetten a baráti és nyugodt atmoszféra miatt szeretik itt formába hozni magukat.

 

Kocsis Korinna szépségkirálynő a FitVibe edzések után egy finom masszázzsal dolgoztatja át izmait, elmondása szerint ez az edzésforma az, ami számára igazán hatékony és látványos. Kiss Hegedűs Réka fotómodellel is összefuthatunk a lilában pompázó szalonban: ő elsősorban azért szeret ide járni, mert igen szűken mérik a szabadidejét, a profi személyi edzővel végzett 45 perces edzés pedig pont az, amit kényelmesen bele tud építeni a heti rutinjába. Persze ő sem távozik egy finom masszázs nélkül, elvégre egy kemény edzés után jár a jutalom!

Kocsis Korinna edz

Masszázs tekintetében igen erős a hely: akkor is beülhetünk (ráadásul akár bejelentkezés nélkül is) a masszázsszékbe, ha csak 5 percünk van, de akár 2 teljes órán át is élvezhetjük a profi masszőrök munkáját a testünkön.

Momentmasszázsok, svédmasszázs, gyógymasszázs, nyirokmasszázs, talpmasszázs, cellulit- vagy éppen aromaolajos kényeztető relaxmasszázs, mézes, csokoládés, gyógynövényes, kókuszolajos masszázs is van a szolgáltatások körében, így bátran kijelenthetjük, hogy a választás nem könnyű, de a felkészült személyzet szerencsére ebben is segít.

Kis Hegedűs Réka edz

Akinek kedve támadt próbára tenni a hangulatos kis szalont, most akár akciósan is kipróbálhatja, a közelgő Valentin nap alkalmából ugyanis a csapat két akciót is hirdet: páros masszázst most 21.000 forint helyett 9.990 forintért lehet igénybe venni, páros edzésen pedig egy fő áráért ketten mozgathatják át a testüket a FitVibe gépeken!

Az akciókról itt lehet tájékozódni, az igénybevételükhöz előzetes bejelentkezés szükséges!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X