Főoldal > MOZGÁS > Találd meg az igazit – sportmelltartóból is!

Találd meg az igazit – sportmelltartóból is!

melltartósportsportmelltartósportolássportruhaTriumph
0

Írta:

A Triumph büszkén mutatja be a Triaction sportmelltartó kollekciójának legújabb képviselőjét, a többszörös olimpiai és világbajnok kajakozónőt, Kovács Katalint, aki személyes tapasztalattal rendelkezik arról, milyen fontos az Igazi megtalálása sportoláshoz is.

Miért fontos a sportmelltartó?

Sportolás közben mellünk fokozott igénybevételnek van kitéve. A női mellben nincsenek izmok – az izmok a mellkason vannak ugyanis – ezért amikor intenzíven mozgunk, a mellben levő zsír- és kötőszövetek megnyúlhatnak, elveszíthetik rugalmasságukat. Ezért rendkívül fontos, hogy a lehető legjobban fixáljuk melleinket edzés közben, és mindezt persze kényelmes módon, a lehető legnagyobb mozgásszabadságot biztosítva.

A hétköznapi vagy alkalmi csipkés, körmerevítős, push-up-os vagy más dekoltált fazonok nem alkalmasak erre – speciális sportmelltartókra van szükség, melyből ideális kínálatot nyújt a Triumph „triaction” kollekciójával.

Tart és véd

Akár versenysportolók vagyunk, és naponta edzünk, akár csak szabadidőnkben mozgunk néha a triaction sportmelltartók speciális szabásukkal, kidolgozásukkal a legjobb tartást adják. A melltartók kosárrésze alatt széles, rugalmas, biztonságot adó szalagok találhatók, a vállpántok pedig szélesek és masszívak.

Funkcionális anyagok

Légáteresztő és nedvesség-szabályzó alapanyagok – mint például a CoolMax® – gondoskodnak a kellemes közérzetről, hogy ne fülledjünk bele a melltartókba, még ha erősen izzadunk is.

Különböző intenzitású edzésekhez

Medium – high – extrem: az edzés erősségéhez választhatunk különböző modelleket a triaction kollekcióból.

Biztonságos textíliák

Nem utolsósorban fontos az is, – hogy mivel fokozottan izzadunk sportolás közben, ne oldódjon ki semmilyen káros anyag a textíliából, mely felszívódhat a bőrünkbe. A Triumph triaction sportmelltartói szigorúan ellenőrzött, laborban bevizsgált, abszolút káros anyagoktól mentes, klinikailag tesztelt, bőrbarát anyagokból készülnek, így ez biztos, hogy nem fordulhat elő.

Újdonságok a Triumphtól

Manapság óriási teret nyert az egészséges életmód és a rendszeres testmozgás, ugyanis a sportolás kikapcsolódást jelenthet a napi rutinból, valamint kiváló feltöltődésként vagy társas programként is szolgálhat. Bármi is legyen a motivációnk, az biztos, hogy nagyszerűen szeretnénk magunkat érezni a testünkben, ezért megfelelő tartásra és kényelemre vágyunk. Így a Triumph kifejlesztette legújabb triaction Dynamic LITE® innovációját ultrakönnyű sportmelltartókkal, mely az innovatív 3D anyagnak köszönhetően feszesen tartja a melleket, míg a szuper színek és fazonok rendkívül divatossá teszik.
A University of Portsmouth női mellek kutatásával foglalkozó csoportja tesztelte a triaction Dynamic LITE® kollekció darabjait, melyből az derült ki, hogy a kollekció sportmelltartói legalább 73 %-kal csökkentik a mell mozgását aktív testmozgás közben. Így a triaction Dynamic LITE® kollekció a piacon az egyik legjobb tartást nyújtó sportmelltartókat foglalja magában, melyek elősegítik, hogy a nők egyszerre érezzék magukat magabiztosnak és divatosnak sportolás közben is.

A nőies sportmelltartók a 3D Powertech anyagnak köszönhetően tökéletesen illeszkednek bármely testalkathoz vagy mérethez. A Dynamic LITE® kényelmes viseletet, száraz érzetet és erős tartást biztosít sportolás közben, így a nők felszabadultnak és kiegyensúlyozottnak érezhetik magukat aktív testmozgás közben is.
A Triumph gondoskodik róla, hogy bármely mellmérettel vagy testalkattal rendelkező hölgy megtalálja az Igazit – a tökéletes sportmelltartót akármilyen sporttevékenységhez. A Triaction Dynamic LITE® 2016 ősz/tél kollekció sportmelltartói már elérhetők az üzletekben.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X