Főoldal > MOZGÁS > Itt a legjobb fülhallgató sportolóknak!

Itt a legjobb fülhallgató sportolóknak!

edzésfejhallgatófülhallgatómozgásSonysportzenezenehallgatás
0

Írta:

Ha te is zenével futsz vagy sportolsz, de eleged van a madzagok tekeredéséből, vagy abból, hogy az izzadságtól beázik a fülesed, akkor itt van számodra a tökéletes megoldás!

A Sony eddig is igyekezett a zenével sportolók kedvében járni, de most egy még kedvezőbb megoldással rukkolt elő! Piacra dobott egy új vezeték nélküli fejhallgatót, hogy soha ne kelljen lemondanod a kedvenc zenéidről, akár a szabadban, akár teremben mozogsz.

Nincsenek többé tekeredő vezetékek és fülből kieső dugaszok: a Sony MDR-XB80BS vezeték nélküli fejhallgató használata egyszerű, nincsenek kábelek, nem rántod ki edzés közben velük a telefonodat a zsebedből, de egyetlen hívásról sem maradsz le még edzés közben sem.

A Sony MDR-XB80BS amellett, hogy jól néz ki, könnyű, menő, kényelmes a használata, két másodperc alatt párosítható Bluetooth kapcsolaton keresztül a telefonoddal, és máris nyomathatod az edzést a kedvenc zenéidre! A fejhallgató egy feltöltéssel 7 órát bír, szóval nem kell minden edzés után újratöltened, és még egy hosszabb sportprogram, például a maraton teljesítése közben sem merül le.

Ami külön szuper, hogy ezt a fülhallgatót nem károsítja a nedvesség, nem kell attól tartani, hogy beázik és nem fog szólni, sőt, akár a futócuccaiddal együtt ki is moshatod, mert még azt is bírja!

Könnyen a fejedre méretezheted, és hogy tökéletesen illeszkedjen a füledbe, a többféle méretű fülpárna közül választhatod ki a számodra megfelelőt. A fülkampóval pedig a füledre akaszthatod, így még egy intenzív sprintelés vagy lendületes terepfutás közben sem kell attól félned, hogy kiesik a füledből, és azzal kell foglalkozni, hogy visszatedd.

Nagyon könnyen kezelhető a Sony fejhallgatója, bekapcsolás után mindössze két gombot kell kezelned ahhoz, hogy zenét hallgathass, átugorhass vagy visszatekerhess bizonyos zeneszámokat, vagy megállíthasd a muzsikát. Az sem lesz gond, hogy hogy halld meg és vedd fel az edzés közbeni bejövő hívásaidat, mert a füledben jelez a fülhallgató, leállítja a zenét, és egy gombnyomással már fel is veheted a telefont.

Hogy a füles menjen a sportszettedhez, piros, fekete és kék színben választhatod ki a kedvencedet! Ne keress tovább, szerezd meg mielőbb a legjobb sportos fülhallgatót!

 

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X