Főoldal > MOZGÁS > FKA Twigs és a NIKE szuper kollekcióval rukkolt elő

FKA Twigs és a NIKE szuper kollekcióval rukkolt elő

edzőruhaénekesnőFKA Twigsnikesportsportruházat
0

Írta:

Korunk egyik legizgalmasabb előadóművészével, FKA Twigs-zel és a Zonal Strength Tight kampánnyal indítja a tavaszt a Nike.

Az új kollekciót és a ’do you believe in more?’ elnevezésű koncepciót a szürreális, művészi videóklipjeiről és mély tartalmú számairól elhíresült énekesnő tervezte. A különleges hangulatú videó és a zene szintén FKA Twigs kreativitását dicséri. A reklámban az énekesnő mellett válogatott sportolók is feltűnnek, így például a futó English Gardner, az olimpiai vívó Miles Chamley-Watson és a táncos Saskia Horton.

„Amikor a Nike felkért a projektre, úgy gondoltam, hogy ez tökéletes lehetőség lesz arra, hogy az embereket a pozitív testkép koncepciójával inspiráljam. Olyan sportolókat kértem fel a videóhoz, akik komolyan veszik a testüket és van saját stílusuk – ők segítenek megértetni az emberekkel, hogy a sport bármilyen formájával saját magunk legjobb változataivá válhatunk” – mondta FKA Twigs.

Nike Zonal Strength Kollekció

A Nike Zonal Strength technológia éppen azokon a területeken biztosít kompressziót és rugalmasságot, ahol arra szükség van, így a mozgás korlátozása nélkül csökkenti az izmok rázkódását. A kompressziós zónákat különböző textúrák és színek emelik ki.

Nike Zonal Strength Futónadrág

  • A Nike Zonal Strength technológia kompressziós, tartást adó, kényelmes kialakítást biztosít a combizmok és a vádlik körül, így segít csökkenteni az izomrázkódást és -fáradtságot. A négy irányban rugalmas anyag követi a mozdulatokat.
  • A Flyvent kialakítású derékrész a hagyományos szabáshoz képest vékonyabb és jobban szellőzik, így hűsít ezen a bemelegedésre hajlamos területen.
  • Állítható szorosságú, rugalmas derékrésze fokozza a komfortot
  • Vízálló, cipzárral záródó zseb az apróbb dolgok tárolására
  • A mintázat 360 fokban fényvisszaverő a nagyobb láthatóság érdekében

Nike Zonal Strength Edzőnadrág

  • A lábszárakat a csípőtől a szegélyig körülölelő, testhez simuló fazonjának köszönhetően kifejezetten edzésre tervezett Nike Zonal Strength női caprinadrág kompressziós tartást és kényelmet nyújt minden egyes edzésen.
  • A magas, V alakú derékrész tartást ad a törzsizmoknak, és tökéletes fedést biztosít hajlításkor és nyújtáskor is. A derékrészbe épített hálós anyag plusz szellőzést nyújt, ugyanakkor megszünteti a gyűrődéseket és ráncokat a sima felület érdekében.

Forrás: Red Lemon


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X