Főoldal > MOZGÁS > Eddz okosan és gyorsan: próbáld ki a Smartfitet

Eddz okosan és gyorsan: próbáld ki a Smartfitet

alakformálásedzésedzőteremizomépítésmozgássmartfitsportzsírégetés
0

Írta:

Ismerkedj meg a Smartfit-tel, ha kevés idő alatt látványos fogyásra és formásodásra vágysz.

Mi az a Smartfit?

A Smartfit olyan edzőgépek összessége, amelyek egyszerre adnak excentrikus és koncentrikus fázisban terhelést, megnövelve ezzel az edzés hatékonyságát, fele annyi idő alatt, mint a hagyományos edzőtermekben. A chipkártyás rendszer miatt az edzéseket folyamatosan nyomon követheted, és bármilyen adatot visszakereshetsz, így folyamatos kontroll alatt tarthatod a fejlődésed.

Általános állapotfelmérés

Még a testmozgás megkezdése előtt készítenek mindenkiről egy általános állapotfelmérést, amit tárolnak a chipkártyára. A testsúly mellett mérik a testzsírszázalékot, és azt, hogy mennyire vagy izmos. A kezdeti értékeket később össze lehet vetni az élért eredményekkel.

Miért hatékony?

Egy edzés mindössze 36 percet vesz igénybe, ami mégis 15-ször eredményesebb zsírégetést, és 30%-kal hatékonyabb izomerősítő gyakorlatokat garantál, mint más hagyományos edzésmódszerek. A gépek használata igen egyszerű, minden apró adatot tárolnak, nem csak a pulzusszámot és az elégetett kalóriákat.

Ezért biztonságos

Edzés során folyamatosan rendelkezésre áll egy tréner, aki a beállításoknál az edzéseknél is hasznos tanácsokat ad. Hibázni nem tudsz, hiszen a profi gépek hajszálpontos beállításai, és az edződ szakértelme tökéletes végrehajtást garantál.

Így néz ki egy edzés

A gépek egy időzítő körül vannak elhelyezve, ami azért jó, mert segítenek tájékozódni az edzési és pihenési szakaszok között. 60 másodperc edzési szakaszt kell eltöltened az erőfejlesztő gépeken, 4 percig az állóképesség fejlesztő gépeken, amelyeket 30 másodperces pihenőszakasz vált fel. Az időzítő nem csak az edzési és pihenési periódusokat mutatja, hanem azt is, hogy mikor kell gépet váltanod.

Személyre szabott

A Smartfit a gépeknek és az edzőknek hála személyre szabott edzésben lehet részed. A köredzéseken kívül még csoportos órákat is vehetsz. Ráadásul: az edzők mellett még profi dietetikus is válaszol a kérdéseidre.

Fotók: Smartfit.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X