Főoldal > MOZGÁS > Kapás Boglárka: „Erősebb vagy, mint gondolnád”

Kapás Boglárka: „Erősebb vagy, mint gondolnád”

Kapás Boglárkanikesportsportruha
0

Írta:

Az úszónő a Nike Believe in More kampányának arca

Az egészséges, boldog és sikeres élet kulcsa bizonyítottan az aktív életvitel, amelynek része a sport, a mozgás – a kutatások mégis azt mutatják, hogy a mai fiatalok az egyik legkevésbé aktív generáció. Közülük is a lányok vannak hátrányban globális viszonylatban, hiszen a világ számos területén még mindig nem sportolhatnak szabadon. A Nike erre a problémára hívja fel a figyelmet „Believe in More” kampányában, amelyben Közép-Európa legerősebb női példaképeivel, sportolóival, köztük Kapás Boglárka úszónővel működik együtt. Bogi mellett többek között Klara Pokorna jógaoktató, Jana Vrana táncos/koreográfus és Antonija Sandric kosárlabda játékos szerepel a kampányban, céljuk, hogy a jövő női sportolóit inspirálják. A Believe in More óriásplakátjai Budapest-szerte láthatóak július végétől.

A muszlim nők sportolásához elengedhetetlen sporthidzsábbal, a konfekcióméreteken túlmutató plus size kollekcióval, az ingyenesen letölthető Nike Training Club alkalmazással és a nyári Believe in More kampánnyal a Nike célja, hogy egyre több nőnek biztosítson hozzáférést a sporthoz, hiszen mindenki megérdemli a magabiztos mozgás örömét. A márka legújabb, Chrome Blush kollekcióját is kifejezetten az erős nők számára álmodták meg a Nike tervezői –  a pasztell rózsaszín és lila árnyalatokban pompázó darabokat a szürke és a króm fémes csillogásával állítják kontrasztba. A Chrome Blush kollekció darabjai már megtalálhatóak a Nike magyarországi üzleteiben.

Forrás: Red Lemon


További cikkeink a témában

turmixzsírégetés

Top 3 zsírégető turmix edzéshez

Írta:
13 napja 0

A mesterséges turmixokat igazi csodaszernek tartjuk, fogyaszt, vagy épp izmot épít, ráadásul nem macerás, csak fel kell oldani egy kis vízben vagy tejben, és már fogyasztható is. Azonban sokkal egészségesebb italt készíthetünk magunknak pár perc alatt, csak némi hozzávaló és egy botmixer kell hozzá.

Kövess Facebook-on!
X